Τι είναι αυτό που απειλεί πιο πολύ τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι;

Μία νέα έρευνα μας ξεκαθαρίζει κάποια «στυτικά» θέματα που μπορεί να έχουμε.

Η στυτική δυσλειτουργία αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα της υγείας του άνδρα, η οποία, αν και δεν απειλεί τη ζωή του, έχει πολύπλευρη επίδραση σε αυτή. Επηρεάζει τον ίδιο ως άτομο, την ή τον σύντροφό του, την οικογένειά του, μειώνει την παραγωγικότητά του και σχετίζεται με την ψυχική και σωματική του υγεία και την κοινωνικοοικονομική του κατάσταση.

Δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται απλώς και μόνο ως ένας παράγοντας που επιβαρύνει την ποιότητα ζωής του πάσχοντα, αλλά ως προάγγελος καρδιαγγειακής νόσου, καθώς η συσχέτιση των δύο νοσημάτων έχει αποδειχτεί σε πολλές κλινικές μελέτες.

 

 
 

Τι γίνεται όμως με τη διατροφή μας;

Είναι ένα φαγητό που αρέσει στους περισσότερους άνδρες και γι’ αυτό πολλές φορές αγνοούν τις προειδοποιήσεις των ειδικών όσον αφορά στα προβλήματα που πιθανώς επιφέρει στην υγεία η υπερβολική κατανάλωσή του. Τι συμβαίνει, όμως, όταν το κόκκινο κρέας «απειλεί» και τη στύση τους;

Οι ερευνητές μιας νέας μελέτης εξέτασαν το σύνδεσμο μεταξύ διατροφής και διάρκειας στύσης και βρήκαν ότι οι άνδρες που καταναλώνουν πολύ κόκκινο κρέας έχουν μικρότερης διάρκειας στύσεις.

Έρευνα: Η κίνηση που πρέπει να κάνει ένας άνδρας για να βελτιώσει την ερωτική του ζωή

Κατά τη διάρκεια της μελέτης, οι ερευνητές ζήτησαν από τρεις φοιτητές που αθλούνταν τακτικά να φορέσουν δαχτυλίδι πέους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης για δύο βράδια, προκειμένου να καταγράψουν τις στύσεις τους.

 

 
 

Το πρώτο βράδυ, οι συμμετέχοντες έφαγαν ένα μπουρίτο με κρέας (μεξικάνικο φαγητό), ενώ το δεύτερο έφαγαν ένα παρόμοιο γεύμα αλλά με χορτοφαγικό περιεχόμενο.

Η ανάλυση των δεδομένων που λήφθηκαν από τα δαχτυλίδια πέους αποκάλυψε ότι η στύση των ανδρών διήρκησε περισσότερο το δεύτερο βράδυ, όταν δηλαδή έφαγαν το χορτοφαγικό μπουρίτο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved