pexels Οι άνδρες που γυμνάζονται είναι πάντα καλύτεροι στο κρεβάτι

6 λόγοι που η επίσκεψη στο γυμναστήριο θα εκτοξεύσει την ερωτική σου ζωή.

Είναι ένα θέμα ταμπού για κάθε άνδρα. Το να γίνεις όλο και καλύτερος στο κρεβάτι (και δεν εννοούμε τον ύπνο), θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου, θα βελτιώσει την ερωτική σου ζωή και σίγουρα θα δώσει ένα ακόμη boost στην σχέση σου που ήταν έτοιμη να βαλτώσει.

Για να γίνεις καλύτερος δεν χρειάζονται μαγικά μαντζούνια ή συμβουλές από κάποιον ειδικό. Χρειάζεται να σηκωθείς, να βάλεις τα αθλητικά σου και να πας στο γυμναστήριο. Μάλιστα υπάρχουν 6 λόγοι που επιβεβαιώνουν πως η καθημερινή άσκηση δε θα σε ωφελήσει μόνο στο να βγουν οι κοιλιακοί σου προς τα έξω, αλλά και στο να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή.

Έρευνα: Ποια είναι τα στοιχεία που δείχνουν πως θέλει να σε χωρίσει;

Παρακάτω αναλυτικά οι 6 λόγοι που αξίζει να ξεκινήσεις γυμναστική αύριο.

Θα σε κάνει ν’ αντέχεις περισσότερο

Ένα καθημερινό HIIT πρόγραμμα 20 λεπτών θα αυξήσει την αντοχή σου. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο American Journal of Physiology, αυτό το 20λεπτο πρόγραμμα είναι δύο φορές πιο αποτελεσματικά από το ποδήλατο ή το τρέξιμο για την ενίσχυση της αντοχής. Η επιστήμη λέει ότι αυτό θα σε κάνει δύο φορές καλύτερο στο σεξ από έναν μαραθωνοδρόμο. Ποιοι είμαστε εμείς για να φέρουμε αντίρρηση;

Είσαι πιο ελκυστικός

Το γνωρίζουμε. Απλώς τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση. Σύμφωνα με μία μελέτη στο Social Psychological & Personality Science επιβεβαίωσε ότι οι γυναίκες βρίσκουν πιο ελκυστικούς τους άνδρες που έχουν λιγότερο λίπος και μία ακόμη έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, απέδειξε ότι οι γυναίκες γοητεύουν από άνδρες που είναι «χτισμένοι». Μάλλον έφτασε η στιγμή να αμφιβάλλεις για την μπυροκοιλιά σου.

 

 

Αποτρέπει την στυτική δυσλειτουργία

Οι τύποι που κάνουν γιόγκα μπορούν να είναι υπερήφανοι για την στάση σώματός τους, αλλά εκείνοι που πάνε στο γυμναστήριο μπορεί να είναι περήφανοι για τις ερωτικές τους αποδόσεις. Σύμφωνα με μία έρευνα  που δημοσιεύτηκε στο Public Library of Science, απέδειξε πως όσο περισσότερο γυμνάζεσαι τόσο καλύτερα κυκλοφορεί το αίμα, οπότε οι στύσεις σου είναι πιο σκληρές και δυνατές. Στην πραγματικότητα έχεις 30% λιγότερες πιθανότητες να υποφέρεις από στυτική δυσλειτουργία σε σύγκριση μ’ έναν άνδρα που δεν γυμνάζεται. Καθόλου άσχημα.

Έρευνα: Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία

Φέρνει ποικιλία στο κρεβάτι

Ας το παραδεχτούμε. Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της σεξουαλικής ζωής. Όχι απλώς προσθέτει νέες κινήσεις στο κρεβάτι, αλλά έχοντας καλύτερη αντοχή, δύναμη και ελαστικότητα, τα πάντα γίνονται ομορφότερα. Και όλα αυτά χάρη στη δουλειά που έχεις ρίξει στο γυμναστήριο.

Περισσότερο σεξ από ποτέ

Μία μελέτη από το California-San Diego διαπίστωσε ότι οι άνδρες που γυμνάζονται 60 λεπτά κάθε μέρα ανέφεραν πως όχι μόνο οι οργασμοί τους ήταν πιο έντονοι αλλά μπορούσαν να διαρκέσουν και περισσότερο. Εκτός των άλλων, στην πραγματικότητα κοιμόντουσαν με περισσότερους ανθρώπους χάρη στην αυτοπεποίθηση που τους χάρισαν οι οργασμοί. Μάλιστα η υψηλής ένταση γυμναστική θα αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης, ενισχύοντας τη σεξουαλική ορμή.

Σου προσφέρει αυτοπεποίθηση

Μία γυναίκα απολαμβάνει περισσότερο το σεξ μ’ έναν άντρα που είναι πιο σίγουρος για τον εαυτό του, όπως έδειξε μία μελέτη του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ. Εκεί διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες θεωρούν την αυτοπεποίθηση ως το πιο σέξι χαρακτηριστικό των ανδρών. Και εδώ βρίσκονται τα καλά νέα. Στην πραγματικότητα, η επίσκεψη στο γυμναστήριο δύο φορές την εβδομάδα θα σου δώσει αυτοπεποίθηση περισσότερο από τον μέσο όρο, σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο Webster.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved