Η νέα ανακάλυψη του TikTok είναι ένας εύκολος τρόπος να βρεις το G-spot της

Φαίνεται ότι όντως δουλεύει το συγκεκριμένο κόλπο κι ας μην περιλαμβάνει κάτι ξεκάθαρα σεξουαλικό σαν κίνηση.

Τα life hacks στην παράλληλη πραγματικότητα του TikTok είναι κάτι σαν το telemarketing στα 90s. Σύντομα βίντεο που υπόσχονται μαγικές αλλαγές στη στιγμή που δεν πρόκειται να έρθουν ποτέ. Στην περίπτωση του telemarketing τις περισσότερες φορές απλά έχανες τα λεφτά σου και τον χρόνο σου, αλλά στην περίπτωση του TikTok υπάρχουν και μερικές επικίνδυνες «θαυματουργές» πρακτικές, ειδικά όταν αυτές απευθύνονται σε εφήβους. Αλλά όπως κάθε σταματημένο ρολόι που λέει σωστά την ώρα, έτσι και το TikTok έδωσε ένα sex hack για ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο και όπως φαίνεται δουλεύει άψογα.

Το G-spot είναι για πολλούς άντρες εκεί έξω το μεγάλο σαφάρι της σεξουαλικότητας και η δυσκολία της ανακάλυψης του σημείου που λύνει τον γόρδιο δεσμό της απόλαυσης έχει δημιουργήσει τη φήμη ότι είναι αστικός μύθος και ότι δεν υπάρχει. Σύμφωνα όμως με το νέο και θαυματουργό sex hack, αρκεί να πιέσεις ελαφρά στο χαμηλά στο στομάχι της γυναίκας την ώρα της διείσδυσης και ένας σεισμικός οργασμός θα κάνει την εμφάνισή του.   

 

 

Μια γρήγορη αναζήτηση του όρου “pressing down her stomach” στο TikTok είναι αποκαλυπτική με χιλιάδες χρήστες να την προτείνουν ως τη σεξουαλική πρακτική που τους άλλαξε τη ζωή, κυρίως των γυναικών, αλλά πώς ακριβώς γίνεται αυτή η περίφημη κίνηση;

Αυτό που ονομάζουμε G-spot όχι απλά είναι υπαρκτό, αλλά είναι μια εσωτερική προέκταση της κλειτορίδας, που μπορεί και αυτή να ερεθιστεί, απλά δεν είναι τόσο εύκολος και προφανής το τρόπος της. Μπορεί να μην τη βλέπουμε, αλλά το σημείο εκείνο που βρίσκεται στο χαμηλό σημείο του στομαχιού είναι η απόληξη του εσωτερικού μέρους και κατά τη διάρκεια της διείσδυσης η άσκηση πίεσης σε αυτό το σημείο την κάνει «σάντουιτς» με αποτέλεσμα έναν πραγματικά θεαματικό οργασμό. 

Το ακριβές σημείο που χρειάζεται την εφαρμογή της πίεσης είναι περίπου το σημείο που σταματάει η τριχοφυΐα του εφηβαίου. Τώρα σε ότι αφορά την έκταση που πρέπει να έχει η επιφάνεια της πίεσης, το δάχτυλο σε αυτή την περίπτωση δεν είναι αρκετή. Ούτε ολόκληρη η παλάμη χρειάζεται σαν να χαϊδεύεις κάτι, δύο ή τρία δάχτυλα και απαλή πίεση είναι αυτό που έχει ανάγκη το G-spot. 

 

 

Το ότι αυτή η τεχνική λειτουργεί, δεν σημαίνει ότι λειτουργεί σε όλες τις γυναίκες. Σε περίπτωση που κάποια γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα με πόνους στον κόλπο ή έχει ευαίσθητη κύστη, τότε αντί για περισσότερη απόλαυση θα έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα που μπορεί να κυμανθούν από το άβολο σεξ, μέχρι τον ανεπιθύμητο πόνο ή ακόμα και την πρόκληση ούρησης στην περίπτωση ευαίσθητης κύστης. 

Πριν από όλα χρειάζεται συζήτηση πάνω στο θέμα και καλό θα ήταν να αποφύγεις την έκπληξη στο επίμαχο σημείο. Αν δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ της, ξεκίνα με απαλές κινήσεις και ελαφρά πίεση και αν της αρέσει συνέχισε με μεγαλύτερη πίεση και μεγαλύτερη επιφάνεια. Το κάτω μέρος της κοιλιακής χώρας είναι συνδεδεμένο με πόνους και δυσάρεστα βιώματα για τις γυναίκες και αποτελεί σημείο ταμπού για κάποιες που προκαλεί δυσφορία. Γι’αυτό και χρειάζεται προσοχή η πρώτη φορά και πάντα να ρωτάς αν νιώθει άνετα και αν θες να συνεχίσεις. Και μόνο το ενδιαφέρον που θα δείξεις θα κάνει πιο απολαυστική την κίνηση του ερεθισμού του G-spot.

 

 

Η τεχνική αυτή όχι μόνο λειτουργεί, αλλά μπορεί να γίνει και ακόμα καλύτερη, ακόμα πιο ερεθιστική για εκείνη. Όταν κάνεις την κίνηση που πιέζεις το κάτω μέρος της κοιλιάς μπορείς να «σπρώξεις» λίγο με τα δάχτυλά σου προς τα πάνω, προς την κατεύθυνση του αφαλού παρασύροντας το δέρμα μαζί. Έτσι το εξωτερικό μέρος της κλειτορίδας είναι πιο εκτεθειμένο και πιο ευάλωτο στο άγγιγμα και τον ερεθισμό. Μόλις τελειοποιήσεις την τεχνική θα είσαι καλύτερος από οποιοδήποτε sex toy στην πρόκληση του οργασμού.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved