Γιατί τα πολλά «ατυχή» ραντεβού στο Tinder θα σε βοηθήσουν μεταξύ σχέσεων

Μπορεί το τραγούδι να λέει ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει, όμως δεν σε αγχώνει όλη αυτή η πίεση να αποκατασταθείς;

Το έργο το έχουμε ζήσει πολλές φορές, είτε από την πλευρά του πρωταγωνιστή, είτε από την πλευρά του θεατή. Έρχεται εκείνη η αποφράδα, για άλλους λυτρωτική, μέρα που κάποιος από την παρέα χωρίζει με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο ζυγός αριθμός στις γυναιξί εξόδους χαλάει και όλοι θέλουν ντε και καλά να ζευγαρώσουν το μπακούρι λες και θα πρέπει να τον γηροκομήσουν οι υπόλοιποι αν δεν βρει ταίρι μέσα σε μια εβδομάδα από τον χωρισμό. Ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα να πέσουν λίγοι οι σφυγμοί και πάμε να δούμε τι γίνεται.

Ακόμα κι αν δεν νιώσεις την πίεση στα όρια του bullying από την υπόλοιπη παρέα, η κοινωνική πίεση της αποκατάστασης είναι διάχυτη από τις απλές προσκλήσεις στη δουλειά που σου υπενθυμίζουν τη δυνατότητα του plus one, μέχρι τα οικογενειακά τραπέζια που κάθονται με τη σειρά θείοι, γιαγιάδες και κάτι άλλοι που τους βλέπεις για πρώτη φορά στη ζωή σου, να απαριθμούν τις αρετές όλων των πρώην σου, ακόμα και της Μαιρούλας στο δημοτικό που σου έτρωγε τα πατατάκια. 

 

 

Με τούτα και με κείνα πιάνεις το ρημάδι το κινητό και μπαίνεις στη μαγική εφαρμογή που λέγεται Tinder. Ξέρουμε πολύ καλά ότι στην αρχή είσαι πολύ προσεκτικός με τα swipes. Κάθε προφίλ ελέγχεται εξονυχιστικά για red flags ειδικά σε αυτά που θυμίζουν κάποια τοξική πρώην και συνεχίζεις το πολύ προσεκτικό σαφάρι όπως περίπου όταν παίζαμε ναρκαλιευτή κάποτε. Ακριβώς όπως συνέβαινε και στο παινχίδι, κάποια στιγμή βαριόσουν την κορύφωση που ποτέ δεν ερχόταν, και τότε είναι που αρχίζει το ανελέητο swipe χωρίς να κοιτάς τίποτα, ούτε εμφάνιση, ούτε ηλικία, ούτε αν γράφει ότι σκοπεύει να σου πάρει τα νεφρά με την κυριολεκτική έννοια και να σε αφήσει μια μπανιέρα με πάγο.

Λοιπόν αυτή η εξέλιξη έχει ένα καλό κι ένα κακό, κρατάμε το καλό και προσέχουμε μην μας βρει το κακό και συνεχίζουμε τη φάση berserk στο Tinder. Το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις μετά από έναν χωρισμό δεν είναι να πας με μονόπετρο στο πρώτο match που θα κάνεις, πόσο μάλλον να δείξεις απελπισμένος για σχέση για να συνεχίσουν οι φίλοι σου να σε καλούν στις κοινές εξόδους. Κράτα το πολύ φλερτ χωρίς καμία επένδυση στην ποιότητα και προχωράμε.

Αυτό που έχεις ανάγκη μετά από έναν χωρισμό δεν είναι να κάνεις ξανά τα ίδια λάθη και αν πέσεις με τα μούτρα στο Tinder αναζητώντας μέσα σε ένα πολύ σφιχτό χρονοδιάγραμμα τη γυναίκα των ονείρων σου, τότε παίζει να κάνεις ακόμα μεγαλύτερο λάθος από αυτό που έκανες με την πρώην σου.

 

 

Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά. Η σχέση θα έρθει, αλλά πριν έρθει θα έχεις βρει την ηρεμία σου πρώτα και τότε θα σε βρει έτοιμο για όλα. Συνέχισε να απαντάς σε όλες τις προκλήσεις και φυσικά σε όλα τα match, αλλά πάντα κρατώντας μικρό καλάθι. Βγες όσα περισσότερα ραντεβού μπορείς, πέρνα ατελείωτες ώρες με sexting, κατά προτίμηση όχι σε ώρες γραφείου, εκτός κι αν το περιορίσεις στη μισή ώρα. Κάνε και casual sex έχοντας πάντα στο πίσω μέρος μυαλού, και φυσικά όντας απόλυτα ξηγημένος απέναντί της, ότι είναι αυστηρά casual και μην ονειρεύεσαι γνωριμίες με πεθερικά, τριήμερα στο Ναύπλιο κλπ.   

Βγες ακόμα και ραντεβού απλά για να βγεις, για τη χαρά του φλερτ που σίγουρα είχες στερηθεί ως φρεσκοχωρισμένος περισσότερο από το σεξ. Αυτό είναι το οξυγόνο που χρειάζεσαι περισσότερο και μέσω της εξάσκησης θα είσαι έτοιμος για όταν γνωρίσεις «εκείνη». Mη σε αγχώνει το πότε, όταν είναι να συμβεί, θα συμβεί. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved