To αφήνουμε πάνω σας, αν και ξέρουμε ποια είναι η απάντηση.

Ποτέ δεν ασχολήθηκα τόσο με το πορνό. Δεν είναι ότι έχω ηθικούς ενδοιασμούς ή συντηρητικές επιφυλάξεις - νομίζω ότι το πορνό είναι μια μεγάλη πηγή ευχαρίστησης και ένα χρήσιμο εργαλείο για σεξουαλική εξερεύνηση που πρέπει να απολαμβάνουν χωρίς ενοχές όλοι όσοι νιώθουν καλά με αυτό, και προφανώς σέβομαι και θαυμάζω τους ανθρώπους στην βιομηχανία του σεξ. Ναι αυτοί οι άνθρωποι είναι ήρωες.

 

 

Απλώς, ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να αναζητήσω πορνό κρυφά ως έφηβος - μια ζωηρή φαντασία και μερικά λάθος ιστορικά ρομαντικά μυθιστορήματα μου αρκούσαν.

Αυτός είναι επίσης λίγο πολύ ο λόγος που δεν παρακολούθησα ποτέ το Game of Thrones: όταν είχα πρόσβαση σε αυτό, ένιωθα ότι η μαγική στιγμή είχε περάσει.

 

 
 

Δεν είναι όμως κάτι παράξενο να θέλεις να δεις πορνό με την κοπέλα σου. Μπορεί στην αρχή να σου ακούγεται παράξενο αλλά όμως αν το σκεφτείς καλύτερα είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσεις για να σου φύγουν μερικά ακόμη βαρετά ταμπού που έχουν τα ζευγάρια.

Σίγουρα υπάρχουν οι γυναίκες που δεν θέλουν με τίποτα να βλέπουν οι άντρες τους πορνό, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί εκείνες το θεωρούν βλακεία, αηδία και κάπως ζηλεύουν. Μήπως όμως πρέπει να το σκεφτείς λίγο πιο διεξοδικά; Ζηλεύει και δεν θέλει να βλέπεις πορνό γιατί θεωρεί πως μοιάζει με απιστία. Ναι ακούγεται τρελό, αλλά όμως καμιά φορά οι γυναίκες σκέφτονται περισσότερο συναισθηματικά.

 

 
 

Οι περισσότεροι σύμβουλοι σχέσεων συνιστούν πως σε κάποια ζευγάρια πραγματικά κάνει καλό να βλέπουν μαζί πορνό. Γιατί; Μα είναι πολύ απλό, κάποια από τα ταμπού και τα κολλήματα της σχέσης εξαφανίζονται αυτομάτως. Στην αρχή μπορεί να είναι περίεργα, στη συνέχεια όμως είναι πιο εύκολο να αποδεχτείς τις φαντασιώσεις του άλλου, έτσι μειώνεται αισθητά η ανησυχία και η ζήλια του αγνώστου.

Το βασικό είναι να κάτσετε μαζί και να μιλήσετε για αυτό, χωρίς καμία πίεση. Να δεις αν όντως είναι θετική για το θέμα. Αν όχι, εντάξει, δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν να δει μαζί μας πορνό έτσι;   

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved