Οι άντρες θυμούνται την πρώτη τους φορά καλύτερα από τις γυναίκες

Μην πάει το μυαλό σου στο ρομάντζο και τις γλυκιές μελωδίες. Απλά θυμόμαστε τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν.

Μεγάλη κουβέντα πιάσαμε αλλά όσα χρόνια και αν περάσουν, είναι μια μέρα που θα θυμάσαι πάντα. Είναι άλλωστε μια στιγμή που ήρθε στη ζωή μας είτε προγραμματισμένα, είτε εντελώς απρόσμενα και θεωρητικά μας στέρησε την αθωότητα, γνωρίζοντάς μας πλέον για τα καλά τι θα πει ερωτικός τομέας. Η μέρα, η ώρα, το δευτερόλεπτο που από απλοί θεατές σε τσόντες ή τα περιοδικά που είχαν γίνει ένα με την παλάμη μας (κάποτε), μετατραπήκαμε σε πρωταγωνιστές όταν μια γυναίκα μας επέτρεψε να γδυθούμε πλάι της και να απαγγιστρωθούμε από τον «παιδικό» εαυτό μας.

 

 

Μας είπαν «γουρούνια», ότι για μας δεν έχει σημασία με «ποια θα είναι η πρώτη μας φορά» φτάνει να γίνει, σε αντίθεση με τις γυναίκες που περιμένουν εναγωνίως ένα καλό παιδί και άλλα κουραφέξαλα.  Μην το δένεις και κόμπο όμως. Γιατί ναι, οι άντρες μπορεί -στη θεωρία- πάντα να έχουν κάτι το πιο μπουτάλ αλλά πίσω από την υποτιθέμενη σκληράδα υπάρχει πάντα μια πιο ευαίσθητη πλευρά που θυμάται τα πάντα και κυρίως με το όνομά τους. Γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Το να τα έχεις τα πάντα στο μυαλό σου όπως έγιναν πραγματικά και όχι όπως θα ήθελες να τα θυμάσαι.

Ακόμα και σήμερα βλέπουμε «American Pie» και απορρούμε πως ο Kevin ξάπλωσε με την Tara Reid, κυρίως όμως ότι η πρώτη τους φορά ήταν ονειρική. Αυτό πρέπει να συμβαίνει ιδανικά μία στις εκατό. Και όταν μιλάμε για Tara Reid, υποκλινόμαστε.

 

 

Αρχικά δεν είναι ποτέ καλή

Όσο «φυτό» και αν είσαι στη θεωρία, όσο καλά και αν σε καθοδήγησαν οι πιο «έμπειροι» πατεράδες ή οι φίλοι, οι σημειώσεις που κράτησες από τις ολοχνυχτίες στα Pornhub ή (για τους πιο παλιούς) παρακολουθώντας Γκουσγκούνη ή τον «Αόρατο Εραστή» στο Alter Channel, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει αυτό το τρέμουλο της ψυχής σου για το κατά πόσο μπορείς να ανταποκριθείς. Ειδικά αν έχεις πει ψέματα ότι έχεις εμπειρία, τότε είναι δεδομένο ότι τα έκανες «θάλασσα».

 

 

Από τότε πέρασαν τα χρόνια και η ανάμνηση άρχισε να σβήνει. Τον πρώτο καιρό θυμόσουν την ημερομηνία, τη μουσική που έπαιζε, τα χρώματα του ουρανού, τι κυβέρνηση είχαμε, αν ήσουν ακόμα λεπτός ή αν είχες βγάλει τα πρώτα σου λεφτά. Πλέον όμως όλα αυτά όλα αυτά συρρικνώνονται και στο μυαλό σου έχει μείνει μονάχα η χρονιά. Όχι απαραίτητα η ημερομηνία. Η χρονιά.

Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες έχουν πλέον εξαφανιστεί. Όχι επειδή φταίει το πρόσωπο με το οποίο πλάγιασες, ούτε γιατί σε ανάγκασε η νυν κοπέλα σου να ξεχάσεις την πρώτη σου, αλλά γιατί πολύ απλά το μυαλό σου θυμάται μια ανάμνηση που ίσως και να μην ήταν τόσο σπουδαία. Μια μέρα που μπορεί να μην είχε καμία σχέση με όλα όσα είχες κάνει μέχρι τότε, αλλά έκτοτε ήρθαν άλλες που την αντικατέστησαν. Και σίγουρα ήταν πολύ καλύτερες από εκείνη τη φορά.

 

Τι έχει σημασία τελικά;

Σίγουρα όλοι οι νοήμονες άνθρωποι θα ήθελαν να ξέρουν πως κάθε φορά που κάνουν σεξ, πρόκειται για μια εμπειρία που αξίζει και να μην φτάνουν στο σημείο να πουν «δεν ήταν για μένα» ή «δεν ήμουν εγώ για εκείνη». Καμία πράξη δεν θα είναι τέλεια αν δεν μάθεις από τα λάθη σου, να ρωτήσεις, να μάθεις, να «συνεργαστείς». Αν τελικά η πρώτη σου φορά ήταν καλύτερη από όλες όσες έχεις κάνει κάτι στη ζωή σου, με γεια σου με χαρά σου.

 

 

Η ουσία όμως δεν είναι να θυμάσαι απλώς το πώς ξεκίνησες αλλά το πώς κάθε νέα σου φορά να είναι λίγο καλύτερη από την προηγούμενη. Μακάρι να ήταν όλα ονειρικά αλλά εμείς οι άντρες δεν τρέφουμε αυταπάτες, ούτε μια εμπειρία γεμάτη κεριά, αρώματα, ροδοπέταλα και χαμηλή μουσική. Τα θυμόμαστε όπως ήταν. Είτε ως καλό, είτε ως κάτι που πραγματικά θυμόμαστε απλά ότι έγινε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved