ΙΝΤΙΜΕ Rafale: Τελικά αρέσουν στις γυναίκες οι πιλότοι των μαχητικών;

Ρωτήσαμε τρεις γυναίκες αν θα μας έβρισκαν πιο σέξι με τις συγκεκριμένες στολές ωστόσο αντί για Maverick νιώσαμε Χλαπάτσες.

Δεν χρειάζεται να ψάξεις σε αρχεία, δηλώσεις ή δεδομένα για να ανακαλύψεις αν η στολή σε κάνει να φαίνεσαι πιο σέξι από ότι είσαι. Η απάντηση είναι προφανώς και ναι, είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα. Ωστόσο μη νομίζεις ότι η στολή ήταν αυτή που έκανε την Kelly McGillis στο «Top Gun» πιο σέξι στα μάτια μας, προς Θεού. Για τον Tom Cruise ωστόσο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Φταίει η κόντρα των αιθέρων με τον Iceman, τα Aviator, το Take my Breath Away, η κουλ μοτοσικλέτα και το jacket; Σίγουρα έπαιξαν όλα το ρόλο τους. Όπως μάθαμε όμως δεν είναι μόνο αυτά που μετράνε όσο είσαι χειριστής μαχητικών αεροσκαφών, σύμφωνα με τη γυναικεία γνώμη.

 

 

Τις τελευταίες μέρες, στο Ratpack τα αφτιά μας βουίζουν ακόμα από τις πτήσεις των Rafale που ξύπνησαν και τα πιο νυσταγμένα κοάλα στην Αυστραλία, αλλά βλέποντας τους χειριστές των μαχητικών F-35 και κυρίως τον πατέρα που είχε να δει έξι μήνες το παιδί του λυγίσαμε και αρχίσαμε να φανταζόμαστε τους εαυτούς μας, ως χειριστές των πιο προηγμένων μαχητικών αεροσκαφών. Ρωτήσαμε λοιπόν τρεις γυναίκες από το Queen.gr για το αν θα μας αντίκριζαν ως κάτι πολύ ανώτερο εάν φορούσαμε τη στολή ενός χειριστή Rafale, για να μας κάνουν μια ανώμαλη προσγείωση, χειρότερη και από εκείνη των σμηνιτών μόλις πρωτογνώρισαν τον Κάκκαλο στης Ελλάδος τα Παιδιά:

 

 

Το Top Gun απομυθοποιήθηκε μέσα σε τρεις ατάκες

Όταν η Mary Jane Watson φιλιόταν παθιασμένα με τον Spider-Man που κρεμόταν ανάποδα στον ιστό του, σίγουρα δεν νοιάστηκε για το ποιος είναι πίσω από τη μάσκα, πού να ήξερε άλλωστε ότι αυτός ο κάποιος θα ήταν ο Tobey Maguire. Κάπως έτσι νομίζαμε λοιπόν ότι θα αντιμετώπιζαν το θέμα τα κορίτσια όταν τους θέσαμε το ερώτημα: «Θα μας βρίσκατε πιο σέξι αν βγαίναμε από ένα Rafale με τη στολή του χειριστή Rafale;» περιμένοντας πως θα ακούσουμε κάτι του στυλ «εννοείται πως ναι», ή «επιτέλους κάτι για να βλέπεστε» μέχρι και «ο μόνος λόγος για να γυρίσει κάποια να σας κοιτάξει».

 

 

Η απάντηση όμως ήταν διαφορετική.

«Με τέτοιο ύψος (σ.σ. πάνω από 1,80 m) δύσκολα θα σας έπαιρναν για χειριστές Rafale» ήταν το πρώτο χτύπημα.

«Αν είναι να είσαι 1,60m, δεν σε σώζει ούτε η στολή. Πρέπει να είσαι πραγματικά πολύ ωραίος» αποκρίθηκε η δεύτερη, ενώ η τελειωτική απάντηση ήρθε με τη φράση της τρίτης «Ο Tom Cruise εμένα πάντως δεν μου άρεσε ούτε με τη στολή» για να γκρεμιστούν τα όνειρά μας, σαν την τουρκική Ναυαρχίδα στη Χίο μετά την έφοδο του Κανάρη.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ μηδέν στα τρία με τρεις απλές απαντήσεις. Ούτε ελπίδα έχουμε για χειριστές Rafale (αν και δεν είναι το ύψος που παίζει ρόλο), ούτε ότι η στολή έχει τόσο μαγική επιρροή στις γυναίκες όσο λέει ο μύθος. Το ότι μπορείς να χειρίζεσαι τέτοια οχήματα σημαίνει ότι έχεις φυσική κατάσταση καλύτερη και από πιλότο της Formula One για να αντέχεις τα G, ενώ το ότι πρέπει να γνωρίζεις κάθε λεπτομέρεια ενός τέτοιου μαχητικού δεν τους λέει πολλά ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση.

Όσο για το ότι ο Tom Cruise δεν άρεσε, δεν είναι κάτι που μας ενόχλησε ιδιαίτερα, ωστόσο είναι μεγάλο κρίμα για τον ίδιο τώρα που επιστρέφει στο ρόλο με το «Top Gun: Maverick» να σκέφτεται ότι ένας μύθος ολόκληρος που κρατούσε από τότε που πετούσε στους αιθέρες με τον Goose και έκανε την Kelly McGillis να τον ερωτευτεί αθεράπευτα, καταρρίπτεται.

 

 

Αλλά και αυτές οι γυναίκες βρε παιδί μου, πολύ σκληρές. Τέτοια ακούμε και εκεί που σκέφτεσαι ότι η Ελληνική Αεροπορία είναι κουλ, τελικά καταλήγει ότι είναι το πιο βισματικό σώμα του Ελληνικού Στρατού. Άμα είναι να τη φοράς τη στολή για το τίποτα, παιξ’ το καλύτερα Τέλης Τιπιτέλης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved