Μέχρι σήμερα δεν είχαμε ιδέα τι δεν αρέσει στις μισές γυναίκες του κόσμου

Μία νέα έρευνα έρχεται να μας επιβεβαιώσει τι δεν θέλουν στο σεξ το 50% των γυναικών.

Σίγουρα το σεξ δεν είναι κάτι που είναι εύκολο. Στην αρχή μπορεί να μας φαίνεται παιχνιδάκι αλλά στην πορεία τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται περίπλοκα.

Πως αισθάνονται όμως οι γυναίκες με το σεξ;

Πρόσφατη έρευνα σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των γυναικών, έφερε στην επιφάνεια κάποια εντυπωσιακά στοιχεία σχετικά με το πόσο ικανοποιημένες νιώθουν από αυτήν.

 

 

Στα ευρήματα της μελέτης, φαίνεται πως οι μισές συμμετέχουσες ανέφεραν αίσθημα δυσφορίας εξαιτίας του σεξ, ενώ μία στις πέντε είχε μία τουλάχιστον σεξουαλική δυσλειτουργία.

Αυτά είναι στοιχεία που εμείς σαν άντρες πρέπει να υπολογίσουμε και να πάρουμε στα σοβαρά. Δεν γίνεται να αγνοούμε τέτοια ευρήματα.

 

 
 

Τι έδειξε όμως η έρευνα;

Σύμφωνα με την Susan Davis, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Monash, η σεξουαλική ευημερία είναι ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα και ως τέτοιο η συγκεκριμένη μελέτη το θέτει στο επίκεντρο, ώστε να αναδειχθούν οι παράγοντες που προκαλούν αυτά τα αρνητικά αισθήματα στις γυναίκες όσον αφορά το σεξ.

 

 
 

Η χαμηλή αυτοεκτίμηση σε σχέση με την εικόνα τους, ήταν η πλέον κοινή διαταραχή, που σημειώθηκε από το 11% των γυναικών. Σύμφωνα με τα δημογραφικά στοιχεία, στους συντελεστές ενίσχυσης της χαμηλής αυτοεκτίμησης συγκαταλέγονται τα παραπάνω κιλά ή η παχυσαρκία, η συγκατοίκηση με τον σύντροφο και ο θηλασμός.

Η προβληματική διέγερση αποτυπώθηκε ως πρόβλημα για το 9% των γυναικών της έρευνας, το 8% των γυναικών δήλωσαν πως αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ερωτική επιθυμία και το 7,9% δήλωσε προβλήματα με τον οργασμό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved