Έρευνα: Ποιοι είναι τελικά οι άνδρες που περνάνε περισσότερη ώρα στο κρεβάτι;

Μία έρευνα δείχνει πως το μέγεθος μετράει αλλά όχι αυτό που φαντάζεστε.

Σίγουρα το σεξ δεν είναι κάτι απλό αν και μπορεί να φαίνεται έτσι. Υπάρχουν πολλά περίπλοκα πράγματα όσο αφορά το σεξ και οι επιστήμονες έχουν ασχοληθεί με αυτό πολλές φορές. Είναι μία ασχολία που αφορά όλους τους άνδρες και πρέπει να είμαστε φουλ ενημερωμένοι για αυτό. Μία νέα έρευνα δείχνει κάτι πολύ ενδιαφέρον που μέχρι σήμερα δεν το είχαμε σκεφτεί.

 

 
 

Ποιοι άντρες κάνουν περισσότερο σεξ; Έχει σχέση με το μέγεθος; Κι αν έχει σχέση με το μέγεθος, ποιο ακριβώς μέγεθος εννοεί η επιστήμη εδώ;

Τι ακριβώς έδειξε η έρευνα αυτή;

Οι πιο ψηλοί άνδρες τείνουν να κάνουν σεξ πιο συχνά υποστηρίζει έρευνα του Πανεπιστημίου Chapman.

 

 
 

Στο πλαίσιο της έρευνας σε περισσότερους από 60,000 άνδρες, εκείνοι που ήταν σχετικά πιο κοντοί (λιγότερο από 1,77 εκ., σύμφωνα με τους ερευνητές, αν και για τα βορειοευρωπαικά και τα αμερικανικά δεδομένα μπορεί αυτά τα εκατοστά να μην εντυπωσιάζουν, για τα ελληνικά δεδομένα πάντως σίγουρα δεν κατατάσσουν έναν άνδρα στους κοντούς!) ανέφεραν έναν έως τρεις λιγότερους ερωτικούς συντρόφους συγκριτικά με τους ψηλότερους άνδρες.

 

 
 

Τα αποτελέσματα της έρευνας βέβαια δεν εξέπληξαν τους ερευνητές μια και όπως είπε ο επικεφαλής ερευνητής Δρ. David Frederick «Οι γυναίκες τείνουν να αναφέρουν συστηματικά μια προτίμηση για ψηλούς άνδρες τόσο σε έρευνες όσο και όταν σερφάρουν σε προφίλ ανδρών σε online εφαρμογές dating».

Δες εδώ για να μάθεις περισσότερα για την έρευνα αυτή:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved