Κι όμως χρειάζεται στρατηγική η δεύτερη φορά…

Σίγουρα η πρώτη φορά είναι και η πιο εύκολη, το θέμα είναι πώς κάνεις τη δεύτερη φορά να μετράει; Εκεί φαίνεται η μαστοριά του καλού εραστή. Εκεί φαίνεται αν ξέρεις από σωστό σεξ ή αν είσαι ακόμη πρωτάρης στα 40 σου.

 

 
 

Τι πρέπει να κάνεις όμως καθώς είστε ήδη κουρασμένοι από τον πρώτο γύρο και θέλεις να της δώσεις κι άλλη απόλαυση; Εδώ είναι τα δύσκολα τώρα. Είσαι και απαιτητικός, δεν σου έφτανε η μία φορά; Ε τότε πρέπει να κουραστείς κι άλλο αλλά να είσαι και στρατηγικός.

Θέλεις να της δώσεις δεύτερο γύρο; Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις:

 

 

Έχεις ιδρώσει, η ανάσα σου είναι βαριά και η νύστα σου απερίγραπτη. Και πάνω που είσαι έτοιμος να τη σφίξεις στην αγκαλιά σου και να κλείσεις τα μάτια σου, εκείνη δείχνει να ζητάει ξανά το κορμί σου.

Γιατί γίνεται όλο αυτό; Μα φυσικά γιατί δεν ολοκλήρωσε με τη πρώτη φορά. Αν ήσουν σωστός από την πρώτη φορά τώρα δεν θα είχες τέτοια προβλήματα.

 

 
 

Θέλεις να κάνεις και δεύτερη φορά γιατί δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει, θέλεις γιατί απλά έχεις μπλέξει με αχόρταγη, όλα πάνω της φωνάζουν «σεξ ξανά». Εσύ φυσικά κάνεις τη καρδιά σου πέτρα και πηγαίνεις στον πόλεμο.

Τι κάνεις; Η επιλογή σου, μονόδρομος: Παίρνεις τα πάνω σου και προετοιμάζεσαι για δεύτερο γύρο, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές που θα σε περάσουν τάχιστα από την αδράνεια στη δράση.

Δες εδώ μερικές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνεις:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved