Μερικά πράγματα πρέπει να τα γνωρίζει κάθε άντρας.

Η γυναίκα είναι ένα πλάσμα περίπλοκο και παράξενο, όπως ακριβώς είναι και ο άνδρας. Εμείς όμως σαν άνδρες πρέπει να γνωρίζουμε όσα περισσότερα μπορούμε για τη φύση της γυναίκας, αυτό είναι χρέος μας. Το σεξ και οι σχέσεις είναι πολύ περίπλοκα πράγματα και μερικές φορές μπορεί να πελαγώνουμε γιατί δεν γνωρίζουμε τα βασικά πράγματα για αυτά.

 

 

Είναι γνωστό πως οι γυναίκες έχουν η κάθε μία τις δικές της ευαισθησίες και τις δικές της παραξενιές. Όλες όμως έχουν κοινά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε. Ένα από αυτά τα πράγματα είναι φυσικά η ανατομία της γυναίκας. Και μετά πάμε σε πιο συγκεκριμένα σημεία. Ας πούμε πως το δεύτερο πιο ευαίσθητο σημείο της θέλει από εμάς την προσοχή μας και την φροντίδα μας. Ναι το δεύτερο πιο ευαίσθητο σημείο της είναι το στήθος, καλά το μάντεψες. Και συγκεκριμένα οι ρώγες της.

Τις αγάπησες από την πρώτη στιγμή που τις αντίκρισες. Ήταν το πρώτο πράγμα που ένιωσες σε αυτόν τον κόσμο και το μοναδικό που κατάφερε να σε ησυχάσει μετά τη γέννησή σου. Ναι αυτό μπορεί να πηγαίνει πολύ παλιά τώρα αλλά όμως από εκεί ξεκινάνε όλα.

 

 
 

Και μπορεί πλέον να είσαι άντρας και όχι μπέμπης, αλλά το ενδιαφέρον και η συγκίνηση που αισθάνεσαι κάθε φορά που τις βλέπεις να σε «κεντράρουν» αγέρωχες καθιστούν τις ρώγες του στήθους της ένα από τα λατρεμένα σου μέρη στο γυναικείο σώμα. Ένα από τα σεξουαλικά σημεία της που φυσικά μας ενδιαφέρουν άμεσα.

Είναι στη φύση σου και όποιον γιατρό και αν ρωτήσεις θα σου πει πως οι αντιδράσεις σου όταν τις αντικρίζεις, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Οπότε μην ανησυχείς δεν έχεις κάποιο φετίχ απλά έτσι είναι η φύση μας.

 

 
 

Κι όμως όσο κι αν δεν το πιστεύεις υπάρχουν πολλά είδη ρώγας και κάθε είδος έχει τα δικά του παράξενα. Εμείς κάναμε μία λίστα με το τι πρέπει να προσέξεις όταν ασχολείσαι με το στήθος της έτσι ώστε να την ικανοποιείς όπως πρέπει.

Δες εδώ τι πρέπει να προσέξεις:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved