Είναι στατιστικά βέβαιο. Εκτός και αν είσαι εσύ αυτός που θα κάνει την κίνηση.

Οι έρευνες για το σεξ και τις σχέσεις δίνουν και παίρνουν καθημερινά, τώρα όμως μία νέα έρευνα βγήκε στην επιφάνεια η οποία ενδιαφέρει όλους τους πρόσφατα χωρισμένους. Μπορεί να σκέφτεσαι πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς αλλά όμως κάνεις λάθος. Τώρα αυτό εμείς δεν ξέρουμε αν εσύ το παίρνεις για καλό, σίγουρα όμως η στατιστική επιστήμη και συγκεκριμένα το dating app eHarmony αυτό μας λέει.

 

 

Μέσα στις γιορτές γίνονται πολλά και διάφορα, βλέπεις οικογένεια, παίρνεις και δίνεις δώρα, χωρίζεις, βρίσκεις νέα αμόρε, θυμάσαι παλιά κτλπ. Υπάρχει ποικιλία πραγμάτων που συμβαίνουν μέσα στα Χριστούγεννα και αυτό το βλέπουμε κάθε χρόνο. Μία από αυτές τις πράξεις είναι να γυρίσει η πρώην σου και να θέλει να είστε και πάλι μαζί. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει το dating app eHarmony.

Πρόσφατη έρευνα λοιπόν που διεξήχθη από την ιστοσελίδα γνωριμιών eHarmony προειδοποιεί ότι μια μεγάλη μερίδα singles -γυναίκες και άντρες- τείνουν να θυμούνται τους πρώην συντρόφους τους τις ημέρες των εορτών και να επικοινωνούν μαζί τους.

 

 
 

Αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο στο ίδιο το app έτσι εμείς μπαίνουμε για τα καλά μέσα στην έρευνα αυτή και ανακαλύπτουμε τι ακριβώς βρήκε. Έχει πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δεις το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας.

 

 
 

Γιατί όμως γυρνάμε στις πρώην μας; Και γιατί εκείνες επίσης γυρνάνε σε εμάς; Αυτό δεν μπορούμε να το καταλάβουμε εύκολα όταν είμαστε από τη μέσα πλευρά μίας κακής σχέσης, σίγουρα όμως κάποιος από έξω μπορεί να μας εξηγήσει. Αυτό ακριβώς κάνει και αυτή έρευνα, εξηγεί ποιοι το κάνουν αυτό, δηλαδή να γυρνάνε εν μέσω γιορτών, στους πρώην τους και στις πρώην τους.

Δες παρακάτω τι ακριβώς έδειξε η έρευνα:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved