Φταίει η εμπειρία ή μήπως οι ορμόνες μας χαλαρώνουν; Ό,τι και αν ισχύει, το αποτέλεσμα είναι καλό.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως οι άντρες θέλουν λιγότερο σεξ μετά τα 30. Μπορεί να έχει μία δόση αλήθειας αλλά δεν είπανε όμως την ολοκληρωμένη πρόταση: ο άνδρας μετά τα 30 κάνει ναι μεν λιγότερο σεξ αλλά σίγουρα πολύ πιο ποιοτικό. Αυτό είναι το σωστό να πει κανείς γιατί αυτό ισχύει κιόλας.

Το να μπεις στα 30 είναι μία συγκλονιστική περίοδος στη ζωή ενός άνδρα και αυτό μπορεί να έχει πολλά ανεπιθύμητα αποτελέσματα στην ψυχολογία του. από την άλλη όμως δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε τα τόσα θετικά που φέρνει αυτή η είσοδος στην δεκαετία αυτή.

 

 

Όσον αφορά το σεξ, οι άντρες στα τριάντα θέλουν αυτό που θέλουν οι άντρες κάθε ηλικίας: συχνότητα και ποικιλία. Οι περισσότεροι άντρες είναι - πραγματικά είναι - αρκετά εύκολο να ευχαριστηθούν στην κρεβατοκάμαρα. Το αρκετά κανονικό σεξ και λίγη ποικιλία από μόνα τους αρκούν για να μας κρατήσουν ευτυχισμένους. Και για να είμαι ειλικρινής, αυτή η ποικιλία θα μπορούσε απλώς να είναι ένα γρήγορο στο ντους ή ένα νέο (δικό της) σετ σέξι εσώρουχα.

 

 
 

Υπάρχουν, φυσικά, άντρες που λαχταρούν για τρίο και doggy και BDSM, αλλά σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο μοναδικές σκέψεις που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν θέλετε να ακολουθήσετε τον δρόμο του κρεβατιού με έναν άνδρα τριάντα ετών. Το ένα είναι ψυχολογικό. το άλλο είναι φυσικό.

Όσον αφορά τη σωματική φάση, μπορεί να παρατηρήσετε μια ορισμένη «πάχυνση» στους άνδρες μέχρι τα τριάντα τους. Όπως πολλοί φίλοι, έχω βάλει ένα ή δύο κιλά, κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς.

Αυτό σημαίνει ότι αυτό που κάποτε ήταν μια ενεργητική αλλά χαριτωμένη πράξη έχει γίνει, σίγουρα στην περίπτωσή μου, λίγο κάτι σαν τον περίπατο του Μπαλού της Αρκούδας που προσπαθεί να τρέξει αλλά τελικά απλά περπατάει γρήγορα.

 

 
 

Αν θέλετε να μάθετε τι γίνεται στο σεξ με αυτό το επιπλέον βάρος, δοκιμάστε να βάλετε οκτώ σακουλάκια αλεύρι γύρω από τη μέση σας και μετά να κάνετε χούλα-χουπ.

Μπορεί να είναι κουραστικό ναι, και σίγουρα θα εκτιμήσουμε τη βοήθειά σας κορίτσια λίγο περισσότερο. Μην φοβάστε, λοιπόν, κυρίες- ανεβείτε πάνω στην αρκούδα και βοηθήστε. Σίγουρα όμως από πλευράς αντοχής, μετά τα 30 αντέχουμε πολύ πιο πολύ. Αυτό να λέγεται.

 

 

Όσον αφορά το ψυχολογικό, πολλοί άντρες στα 30 τους βιώνουν αρκετά προκλητικές (για άντρες) υπαρξιακές κρίσεις. Η δεκαετία των 30 είναι η εποχή που η πρώτη σκιά του θανάτου τρεμοπαίζει πραγματικά στον ανδρικό ψυχισμό. Είναι μια στιγμή που οι άντρες κοιτάζουν γύρω τους και σκέφτονται, "Τι κάνω με τη ζωή μου;" ‘’Ποιός είμαι;'’ και "Τι νόημα έχουν όλα αυτά;" Τώρα αυτές οι ερωτήσεις μπορεί να μην είναι τόσο συχνές όσο «Μπορώ να προλάβω ένα γρήγορο παιχνίδι FIFA πριν τη δουλειά;».

Η γυναίκα μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί, κι αυτό λέει πολλά. Η ίδια μου λέει πως έχω γίνει πολύ καλύτερος στο σεξ όσο περνάνε τα χρόνια. Τώρα πρέπει να την πιστέψω ή όχι; Πάντως όλοι αυτό λένε, πως οι άνδρες αποκτούν μεγαλύτερη εμπειρία στο σεξ μετά τα 30 κι αυτό τελικά φαίνεται.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved