Τα όργια είναι και πάλι νόμιμα στη Νέα Ζηλανδία μετά από διευκρίνηση της Jacinda Ardern

Αρκεί βέβαια να τηρούν το όριο των 25 συμμετεχόντων που αφορά και κάθε ομαδική δραστηριότητα μετά την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων. 

Η Νέα Ζηλανδία είναι γνωστή για τον πολύ σκληρό τρόπο με τον οποίο επιβάλει περιορισμούς για την αντιμετώπιση της πανδημίας και αυτό όπως είναι φυσικό είχε τρομερό αντίκτυπο και σε όσους ήθελαν να έρθουν πολύ πιο «κοντά» με τους συνανθρώπους τους. Η πολιτική μηδενικής ανοχής στα κρούσματα Covi-19 είχε σαν αποτέλεσμα να νεκρώσει εντελώς η κοινωνική ζωή στην πρωτεύουσα Auckland με το σεξουαλική ζωή χιλιάδων Νεοζηλανδών να περιορίζεται στο sexting. 

 

 

Χαράς ευαγγέλια όμως η χαλάρωση των περιορισμών μιας και πλέον οι Νεοζηλανδοί μπορούν να συγκεντρώνονται σε κλειστούς χώρους, αρκεί να είναι εμβολιασμένοι και να μην είναι περισσότεροι από 25 νοματαίοι.

Η πρωθυπουργός της χώρας, Jacinda Ardern μίλησε στην πρωινή εκπομπή Sharp Seven και στους δημοσιογράφους Hilary Barry και Jeremy Wells και έδωσε απαντήσεις και διευκρινίσεις για το πολυπόθητο χαλάρωμα των περιοριστικών μέτρων. Η πιο ουσιαστική διευκρίνιση που ζητήθηκε από την πρωθυπουργό είναι το αν το όριο των 25 ατόμων αφορά όλες τις περιπτώσεις συγκέντρωσης 25 ατόμων, ακόμα και τη διοργάνωση ενός οργίου. 

 

 

Με μια γρήγορη ματιά στις σημειώσεις της, η Jacinda Ardern έδωσε το πράσινο φως για μικρά όργια της τάξης των 25 συμμετεχόντων μιας και ο συγχρωτισμός των 25 ατόμων είναι νόμιμος είτε φοράνε ρούχα, είτε όχι. Αυτό σημαίνει ότι το Tinder μπορεί να πάρει και πάλι φωτιά όπως και οι ομαδικές συνομιλίες για όσους θέλουν να συνευρεθούν με παραπάνω από έναν σύντροφο ταυτόχρονα.

 

 

Είναι άγνωστο το πόσο θα διαρκέσει αυτή η ανάσα ελευθερίας μιας και στη Νέα Ζηλανδία δεν έχουν καταγραφεί ακόμα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον και μέχρι τώρα είχαν να αντιμετωπίσουν τη μετάλλαξη Δέλτα. Επειδή το άνοιγμα των συνόρων σίγουρα θα φέρει και τη μετάλλαξη Όμικρον, καλό θα ήταν οι φίλοι του ομαδικού έρωτα να το ζήσουν όσο πιο πολύ μπορούν ,έστω και με το ξενέρωτο όριο συμμετοχής των 25. Για ορισμένους συνανθρώπους μας το lockdown είναι πολύ πιο σκληρό από ότι για κάποιους άλλους.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved