Ένας άνδρας εξομολογείται γιατί οι κολλητοί του τον έμαθαν πως να το κάνει.

Την πρώτη φορά που είδα πορνό στο ίντερνετ ήταν αρκετά παλιά. Σε κάποιο σπίτι ενός κολλητού μου. Ο αδερφός του φίλου μου ήταν δύο χρόνια πιο μεγάλος από εμάς κι έτσι μας έμαθε τα κόλπα. Στην αρχή σκέφτηκα, «Είναι κάπως αστείο». Μετά από χρόνια όμως κατάλαβα πως τελικά όντως είναι κάπως αστείο να στέκεσαι δίπλα από έναν υπολογιστή με πέντε άλλους φίλους σου και να βλέπετε πορνό στο ίντερνετ.

 

 

Πώς αυτό επηρέασε τη ζωή μου;

Μετά που είδα ένα κορίτσι στο σχολείο θυμάμαι πως ήθελα να της κάνω αυτά που είχα δει στην οθόνη. Το να της κρατάω μόνο το χέρι ήταν κάτι που πλέον το είχα ξεπεράσει. Ή έτσι νόμιζα τουλάχιστον.

 

 
 

Έχασα την παρθενιά μου στα 21 στο πανεπιστήμιο. Το ξέρω ίσως είναι λίγο αργά για τους πιο παλιούς αλλά τι να κάνεις, αυτά συμβαίνουν. Έγινε με μία κοπέλα από το διπλανό δωμάτιο στην εστία. Σχεδόν δεν θυμάμαι πως έγινε γιατί είμασταν εντελώς μεθυσμένοι. Θυμάμαι όμως πως οι φίλοι μου ήταν πολύ περήφανοι για μένα.

 

Η πρώτη προσπάθεια να γίνω άντρας

Πριν από αυτό όμως είχα πληρώσει για να έχω ένα happy ending massage. Τα διαφημιστικά στο ίντερνετ επέμεναν πως σε καμία περίπτωση δεν μπορούσες να κάνεις σεξ σε αυτά τα μέρη. Πήγα στο κοντινότερο εμπορικό κέντρο και μπήκα στο κατάστημα με το massage, πλήρωσα γύρω στα 120 δολάρια για μία ώρα. Ήταν μία πολύ ξεχωριστή εμπειρία αλλά και πάλι όταν είσαι 18 όλα σου φαίνονται υπέροχα όσο αφορά την επαφή με μία γυναίκα.

 

 
 

Είναι τελικά φυσιολογικό όλο αυτό;

Όλα όμως επανέρχονται στο ίδιο εκείνο σκηνικό πίσω όταν ήμουν μικρός με την παρέα μου στο σπίτι του φίλου μου. Εκεί για μένα ήταν ένα κομβικό σημείο. Μπορεί τώρα να ακούγεται λίγο παράξενο σε κάποιους που έμαθαν για τον έρωτα κάπως αλλιώς, κάπως δηλαδή πιο ρεαλιστικά, αλλά όμως για τη δική μου γενιά ήταν απόλυτα φυσιολογικό να δεις πορνό με τους φίλους σου και να σε μάθουν τα «κατατόπια».

 

Παλιά γενιά VS νέα

Οι πιο παλιές γενιές από εμάς σίγουρα το μάθαιναν με διαφορετικό τρόπο, δηλαδή είτε με πορνό περιοδικά είτε με επισκέψεις σε «σπίτια» με την παρέα. Τώρα όμως στην εποχή που ζούμε το να μάθει ένας νέος για το σεξ και τον έρωτα είναι πάρα πολύ πιο απλό από παλιά. Παλιότερα αντιμετώπιζες το ζήτημα της ντροπής.

 

 

Πήγαινες στο περίπτερο και ήθελες να αγοράσεις ένα περιοδικό για να μάθεις πως μοιάζει μία γυμνή γυναίκα, και φυσικά έβρισκες μπροστά σου το αυστηρό πρόσωπο του περιπτερά.

Πλέον χρειάζεσαι μόνο έναν υπολογιστή και μία καλή σύνδεση ίντερνετ και είσαι οκ. Οι φίλοι μπορούν να σε κατευθύνουν και να σου δείξουν που να μπεις και πως να το κάνεις.

Τελικά όμως είναι καλό; Αυτό μάλλον θα το κρίνει κάθε γενιά από μόνη της.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved