Το κορίτσι θέλει να βγείτε αλλά εσύ θες να δεις ντέρμπι;

Και σε ποιον δεν έχει τύχει να παίζεται αγώνας και να βρίσκεται έξω με το κορίτσι. Το θέμα είναι πώς θα τον δεις χωρίς να την εκνευρίσεις.

Για όλους όσους θα μας το παίξουν μάγκες και «αφεντικά» του εαυτού τους, εκείνοι οι οποίοι μπορούν να πουν άφοβα στη γυναίκα ότι «σήμερα θα βγω με τα παιδιά για να δούμε ματς» ή «σήμερα θα κάτσουμε καναπέ και θα δούμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός», γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάποια στιγμή στη ζωή τους αυτό το «σήμερα θα γίνει όπως θέλω εγώ» δεν θα γίνεται πάντα, όσο και αν θέλουν να στο παίξουν ότι δεν τρώνε παντόφλα. Δεν θα γίνει μία ή δυο φορές, κάποια στιγμή όμως θα βρεθούν στο αδιέξοδο όπου δεν μπορούν να απαρνηθούν τη γυναίκα. Και τι συμβαίνει τότε; Απλώς ελπίζουν να μην είναι κάποια βραδιά Champions League, Superleague ή καλή ώρα όπως το ντέρμπι στη Λεωφόρο.

 

 

Τι συμβαίνει όμως άμα θα είσαι σε ραντεβού και ταυτόχρονα παίζεται αγώνας;

 

Το κινητό θα μένει πάντα στην τσέπη

Ένας μεγάλος κανόνας για να πάει καλά το ραντεβού σου είτε βγαίνεις για πρώτη φορά, είτε για χιλιοστή φορά είναι ότι το κινητό σου δεν πρέπει να το χρησιμοποιείς παρά μόνο άμα πρόκειται για απόλυτη ανάγκη. Και όταν εννοούμε ανάγκη δεν μιλάμε να μπαίνεις σε livescores για να μαθαίνεις το αποτέλεσμα, αλλά πραγματικά θέματα. Μπορεί να «πεθαίνεις» μέσα σου να μάθεις το σκορ, ωστόσο εσύ θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος. Να κάνεις ότι δεν σε νοιάζει. Ακόμα και να σου πει «δεν με νοιάζει να κοιτάξεις το ματς» εσύ δεν πρέπει να πέσεις στην παγίδα. Είναι ερώτηση για να δει κατά πόσο το μυαλό σου είναι σε εκείνη. Το κινητό λοιπόν στο αθόρυβο στην τσέπη και το χρησιμοποιείς μονάχα όταν θα πάει στην τουαλέτα. Γυναίκα είναι άλλωστε δεν θα κάνει γρήγορα, θα προλάβεις να πάρεις αρκετή πληροφορία. 

 

Διάλεξε έξυπνα το μέρος, τα μάτια σε εκείνη

Αν όμως είσαι από εκείνους που δεν αντέχουν στην ιδέα να μην έχουν επαφή με την πραγματικότητα, δηλαδή την εξέλιξη του αγώνα, τότε η έξοδός σου πρέπει να είναι σε ένα μέρος όπου γνωρίζεις καλά ότι περιβάλλεται από οθόνες και ταυτόχρονα ότι ο κόσμος θα πάει για να δει αγώνα. Μπορεί να λέμε ότι δεν μας αρέσουν οι Αμερικανιές αλλά πραγματικά σε τέτοιες περιπτώσεις μέρη τύπου Fridays ή Hard Rock Café είναι πραγματικά σωτήρια.

 

 

Αλλά και πάλι δεν θα κάτσετε στην μπάρα σαν να είστε φιλαράκια, αλλά σε ένα τραπέζι λίγο πιο μακριά όπου μάλιστα θα πρέπει να υποβάλλεις στον εαυτό σου το μαρτύριο να μην κοιτάς την οθόνη. Όπως είπαμε, το focus σου είναι σε εκείνη και όχι στον αγώνα, ασχέτως αν εσύ θα την κοιτάζεις στα μάτια και ταυτόχρονα θα έχεις στήσει αφτί στις διπλανές παρέες για να ξέρεις τι συμβαίνει. Ίσως μόνο όταν θα μπει γκολ μπορείς να ρίξεις μια ματιά.

 

Αν έχει συνέχεια το ραντεβού;

Εδώ μιλάμε για ειδική περίπτωση. Υποθετικά έχεις βγει μαζί της ραντεβού, έχεις υπολογίσει ότι θα παραμείνετε μαζί από τις 8 μέχρι και τις 10, ακριβώς όσο χρειάζεται για να είσαι σχετικά συνεπής για το ραντεβού με τους φίλους σου που έχουν μαζευτεί για να δουν Champions League. Άμα όμως η κατάσταση σηκώνει «συνέχεια» εσύ θα πεις όχι για την μπάλα; Σαφώς και όχι. Άλλωστε στην πιθανότητα η νύχτα να καταλήξει σε κάποιο κρεβάτι κανένας φίλος δεν θα σε κακοχαρακτηρίσει ότι καταστρέφεις την παρέα.

 

 

Ωστόσο αν είσαι σε κατάσταση όπου δεν αντέχεις να περιμένεις να τελειώσει η νύχτα για να μάθεις την εξέλιξη του αγώνα, προς Θεού μην ανοίξεις αθλητική συχνότητα στο ραδιόφωνο μέχρι να πάτε στο σπίτι –θα σκεφτεί να την αφήσεις σε κάποια πιάτσα ταξί- αλλά περίμενε το κατάλληλο κενό, την κατάλληλη στιγμή. Κάποια στιγμή θα πας να φρεσκαριστείς (ή εκείνη αντίστοιχα), να της σερβίρεις ένα ποτήρι κρασί, να κάνετε ένα ντουσάκι μετά την «πράξη». Στα κενά μπορείς να κάνεις τα πάντα, αλλά εδώ που τα λέμε από τη στιγμή που φτάσατε μέχρι σπίτι μάλλον ο αγώνας τελείωσε και πλέον μπορείς να ρίξεις δυο ματιές στα highlights.

Το ιδανικό θα ήταν να είχες πάει για έναν απλό καφέ νωρίς το απόγευμα. Αν το είχες κάνει στις 7:30 μ.μ. θα ήσουν στον καναπέ και θα έβλεπες αγώνα.

 

Ποιο είναι το συμπέρασμα;

Μην περιμένεις να δεις αγώνα άμα είσαι σε ραντεβού και δεν θες να πάει χάλια. Μόνη λύση να τα καταφέρεις είναι εκείνη να είναι πιο φανατισμένη από σένα. Πόσες πιθανότητες όμως δίνεις; 

 

Worst date ever


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved