Τι έχει συμβεί και σε νοιάζει περισσότερο το Wifi από την κοπέλα σου;

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε αυτό μάλλον ισχύει.

Με την πρόσβαση στο διαδίκτυο να είναι πιο εύκολη από ποτέ, μια σειρά διαδικτυακών πειρασμών που ολοένα και μεγαλώνει, οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να μείνουν offline ακόμη και για λίγες ώρες.

Η μελέτη "The iPass Mobile Professional Report", που μόλις δημοσιεύτηκε αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι προτιμούν να ζήσουν χωρίς σεξ παρά χωρίς internet.

 

 

Ενδεικτικό είναι ότι σε δείγμα 1.700 ανθρώπων στη βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη όταν ερωτήθηκαν για τις καθημερινές τους συνήθειες το 40% απάντησε ότι πιο σημαντικό τους είναι το WiFi παρά το σεξ, το οποίο θεωρεί σημαντικότερο το 37% των ερωτηθέντων.

 

 
 

Μια νέα βρετανική μελέτη 1.000 ανδρών ηλικίας 26-48 ετών αποκαλύπτει πως πλέον οι άντρες προτιμούν να περνούν χρόνο online παρά να έχουν σεξουαλικές σχέσεις. Αποκαλύπτει επίσης πως πίνουν λιγότερο αλκοόλ και επικεντρώνονται περισσότερο στη μόρφωσή τους και στις μελλοντικές τους καριέρες.

Τα δύο τρίτα των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως δεν κάνουν πολύ σεξ, ενώ το 24% δήλωσε πως δεν έχει πιει ποτέ αλκοόλ για πάνω από μήνα. Το 70% μιλάνε με τους φίλους τους online πάνω από τέσσερις φορές τη βδομάδα, ενώ μόλις το 24% τους συναντά τόσο συχνά από κοντά. Ένας στους πέντε συναντά τους φίλους του εκτός δουλειάς μία φορά το μήνα ή λιγότερο.

 

 
 

Οι ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα πως οι άντρες που έχουν προσωπικές "face-to-face" επαφές με φίλους είναι πιο πιθανό να είναι σεξουαλικά ενεργοί. Το 46% αυτών που βλέπουν από κοντά τους φίλους τους 4 φορές τη βδομάδα είχαν κάνει σεξ έστω μία  φορά με τη σύντροφο τους, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό αυτών που τους βλέπουν μία φορά το μήνα ή λιγότερο πέφτει στο 29%.

Δες εδώ τι άλλο έδειξε η έρευνα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved