Γιατί όταν γίνεσαι 30 έχεις περισσότερες ερωτικές αντοχές;

Τα τριάντα είναι η ηλικία που αρχίζεις να κάνεις το καλύτερο κρεβάτι. 

Δεν είναι κάτι το παράξενο τελικά. Όσο μεγαλώνει κανείς γίνεται και πιο έμπειρος στο σεξ. Αυτό είναι αυτονόητο για όλους νομίζω. Τι είναι όμως αυτό που γίνεται συγκεκριμένα; Τι αποκτάς στα 30 που δεν το είχες όταν ήσουν 20;

 

 

Η τεστοστερόνη, αυτή η άτιμη ορμόνη που για χρόνια σε έσερνε από τη μύτη και τα έβλεπες «όλα μπλε» εννοείται ότι συνεχίζει να σε μανιπουλάρει, αλλά όχι όπως το έκανε στα 18, στα 20 και στα 25. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει καλύτερη ισορροπία μέσα στο σώμα σου και αυτό λειτουργεί θετικά για την σεξουαλική σου ζωή. Δεν είσαι πλέον εκείνος ο τυφλωμένος έφηβος που κάποτε υπήρξες.

 

 
 

Η επιρροή της πάνω σου αρχίζει να φθίνει, όχι τόσο γιατί μειώνεται ποσοτικά, αλλά κυρίως γιατί έχεις μάθει να την κοντρολάρεις στο πώς αυτή «βγαίνει προς τα έξω». Είσαι πιο έμπειρος, πιο κατασταλαγμένος, πιο γεμάτος, γι' αυτό. Εννοείται ότι θες κι άλλες ερωτικές εμπειρίες, αλλά δείχνεις πιο κουλ.

 

 
 

Τι έδειξε όμως η έρευνα αυτή;

Για να βγάλουν το πόρισμα, μίλησαν με 5.000 singles όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και εισοδήματος, ενώ οι σεξουαλικοί θεραπευτές δηλώνουν ότι συμφωνούν απόλυτα με αυτά τα μεγέθη.

Το σεξ τείνει να βελτιώνεται από τη στιγμή που καταλάβει κανείς ότι το sex appeal δεν καθορίζεται μόνο από την εξωτερική εμφάνιση. Δυστυχώς, αυτό είναι ένα μάθημα που οι περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν αργότερα στη ζωή, είπε η Vanessa Marin, σεξουαλική θεραπεύτρια και δημιουργός του Finishing School.

Δες εδώ τι άλλο έδειξε αυτή η έρευνα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved