Γιατί οφείλεις να καταλάβεις ότι ο έρωτας δεν είναι μαραθώνιος

Μερικές συμβουλές για την διάρκεια και την απόλαυση.

Το σεξ δεν είναι αγώνας δρόμους και εδώ κανείς δεν θα σε κρίνει αν είσαι μεγάλος «δρομέας». Αντίθετα εκεί που θα σε βαθμολογήσει το ταίρι σου θα είναι στην ποιότητα του σεξ κι όχι φυσικά στην ποσότητα.

Είναι γνωστό ότι ο κόσμος θαμπώνεται από πράγματα που είναι μεγάλα σε μέγεθος. Έτσι ίσως περισσότερο εντυπωσιαστείς αν βρεθείς κάτω από το Burj Khalifa στο Ντουμπάι παρά αν δεις ξανά τον Πύργο Αθηνών στους Αμπελοκήπους. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Δεν κάνουμε σεξ για να εντυπωσιάσουμε αλλά κάνουμε σεξ γιατί μας αρέσει.

 

 
 

Αναπόφευκτα, υπάρχει μια γενική τάση να θεωρείται ότι όσο μεγαλύτερο το πέος τόσο καλύτερο είναι το σεξ, ενώ αντίστοιχα κάτι τέτοιο επικρατεί και στο ότι έχει να κάνει με τη διάρκεια. Κοινώς: Μπορείς να αντέχεις 20 λεπτά; Τότε θα είναι φοβερό. Κι όμως τίποτα δεν είναι φοβερό στο σεξ. Όλα είναι δεκτά αρκεί η ποιότητα να είναι καλή και φυσικά να το εννοούμε όταν το κάνουμε.

 

 
 

Για σεξ μιλάμε οπότε είναι λογικό ο κόσμος εκεί έξω να δίνει σημασία τόσο στο μέγεθος όσο και στον χρόνο, χάνοντας όμως έτσι τρόπους που θα τους κάνει να απολαύσουν τη στιγμή.

Άλλωστε γι’ αυτό έχει καταντήσει έτσι το σεξ, γιατί όλοι μας το βλέπουμε σαν άθλημα ενώ δεν είναι. Το σεξ είναι απόλαυση και βασική ανάγκη. Δεν είναι τρέξιμο ούτε ποδόσφαιρο.

Δες εδώ τι πρέπει να προσέξεις αν λαμβάνεις το σεξ σαν άθλημα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved