Τελικά ξέρουμε πραγματικά γιατί πέφτει η ερωτική μας διάθεση;

Επιτέλους θα μάθεις τους πραγματικούς λόγους.

Τελικά ξέρουμε γιατί δεν έχουμε όρεξη για σεξ; Έχουμε καταλάβει τις πραγματικές αιτίες αυτής την κατάστασης;

Η χαμηλή λίμπιντο περιγράφει το μειωμένο ενδιαφέρον για τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Αν και είναι φυσιολογικό αυτό να συμβαίνει κατά καιρούς, η χαμηλή λίμπιντο για μεγάλο χρονικό διάστημα προκαλεί ανησυχία στους περισσότερους ανθρώπους και πρέπει να αντιμετωπίζεται, καθώς μία καλή σεξουαλική ζωή είναι αναπόσπαστο κομμάτι μίας υγιούς καθημερινότητας και η απώλεια της μπορεί μερικές φορές να είναι ένας δείκτης υποκείμενων προβλημάτων υγείας.

 

 
 

Εδώ θα βρεις κάποια από τα πράγματα που σου ρίχνουν την ερωτική διάθεση:

Το άγχος, τα προβλήματα που ενδεχομένως υπάρχουν σε μια ερωτική σχέση, ανησυχίες σχετικά με την υγεία και η ηλικία είναι παράγοντες που επηρεάζουν τη λίμπιντο και, παρόλο που η μειωμένη ερωτική επιθυμία συνήθως δεν αποτελεί παθολογικό πρόβλημα, μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις και την αυτοεκτίμηση ενός ατόμου.

 

 
 

Επιπλέον, τα υψηλά επίπεδα άγχους πολλές φορές δημιουργούν εμπόδια στη σεξουαλική λειτουργία και τη λίμπιντο και στα δύο φύλα.

 

 

Οι άνθρωποι με μεγάλο φόρτο εργασίας, αυξημένες ευθύνες ή άλλους παράγοντες άγχους μπορεί να νιώθουν κουρασμένοι, αγχωμένοι ή στρεσαρισμένοι και, ως εκ τούτου, να έχουν μειωμένη σεξουαλική επιθυμία ή να δυσκολεύονται να επιτύχουν ή να διατηρήσουν τη στύση τους (οι άνδρες).

Τελικά όμως ποια είναι τα πιο σοβαρά πράγματα που σου χαλάνε τη λίμπιντο;

Δες εδώ για να δεις μερικά από αυτά:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved