Ειδικοί μας εξηγούν όλα όσα κάνουμε λάθος στο κρεβάτι

Όσο ζεις μαθαίνεις, ειδικά αν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση που θες να κρατήσει ακόμα περισσότερο.

Το σεξ από βασικό συστατικό μιας υγειούς σχέσης μπορεί να γίνει και το κομμάτι αυτό που θα ραγίσει τον αόρατο αυτό δεσμό που κρατάει ένα ζευγάρι ενωμένο στην περίπτωση που πάψει να είναι ενδιαφέρον. Γι’αυτό και επαγγελματίες και ειδικοί στο θέμα αυτό, ενώνουν τη γνώση τους σε ένα άρθρο στη New York Post και μας δίνουν τα φώτα τους για να μην πέσουμε σε τέλμα, αλλά και να βγούμε από αυτό πριν είναι πολύ αργά.

Ένα πολύ συχνό λάθος, το οποίο είναι και σημαντική πηγή άγχους κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι το να δίνουμε σημασία μόνο στην επίτευξη του οργασμού. Ναι, είναι σίγουρα η κορυφαία στιγμή της πράξης και είναι λογικό να τον αποζητούμε, τόσο για εμάς, όσο και για τη σύντροφό μας, όμως το σεξ είναι και άλλα πράγματα εκτός από τον οργασμό. Απολαύστε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας χωρίς άγχος και δώστε σημασία στην κάθε στιγμή και τελικά όχι μόνο θα γίνει καλύτερο το σεξ, αλλά και ο οργασμός θα έρθει πιο εύκολα γιατί δεν θα υπάρχει άγχος για το πότε και αν θα έρθει.

 

 

Όλοι έχουμε μια αγαπημένη στάση

Είναι η στάση που μας βολεύει, η στάση που μας αρέσει και η στάση που φέρνει πιο εύκολα τον οργασμό και στους δύο. Όμως δεν πρέπει να είναι η μοναδική στάση. Η έλλειψη ποικιλίας στις στάσεις είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος στην ερωτική ζωή ενός ζευγαριού και οι πρωτοβουλίες για κάτι διαφορετικό είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες. 

Το αλκοόλ είναι ένα δίκοπο μαχαίρι στο σεξ. Σε βοηθάει να φτιάξεις κέφι, να ρίξεις τις αναστολές σου και να έρθεις σε μια γενικότερα πιο σέξι διάθεση, όμως η κατάχρηση καιροφυλακτεί. Δεν χρειάζεται κανείς ειδικός για να εξηγήσει τι γίνεται με τον συνδυασμό πολύ αλκοόλ και σεξ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα καταλήγει σε κακό ή καθόλου σεξ. Ξέρεις τα όριά σου, μην τα ξεπεράσεις για να περάσετε και οι δύο καλά.

 

 

Με τους σύγχρονους ρυθμούς της καθημερινότητας, η επιθυμία για σεξ είναι κάτι που έρχεται και φεύγει συνέχεια. Σε ένα ζευγάρι που δουλέυουν και οι δύο είναι απολύτως φυσιολογικό να μην υπάρχει πάντα συγχρονισμός στη φάση. Αυτό δεν είναι μόνο κάτι που οφείλουν να σέβονται και οι δύο, αλλά να μην το παίρνουν και σαν σημάδι γενικότερης απόρριψης και έλλειψης ενδιαφέροντος. 

 

Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, πόσο μάλλον να κάνει και σεξ

Το ίδιο ισχύει και αν παραφάς και είσαι σαν τον βόα που προσπαθεί να χωνέψει εκείνο το ολόκληρο πρόβατο. Το ελαφρύ γεύμα είναι αυτό που θα δώσει άνεση στις επιδόσεις σου και στην περίπτωση που έχει προηγηθεί ένα λίγο πιο εκτενές μενού στο ρομαντικό σας δείπνο, φρόντισε να μεταθέσεις σε ανόλογο χρόνο τη συνεύρεση. 

 

 

Το να μην έχεις άγχος δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ενδιαφέρεσαι και καθόλου. Φυσικά μιλάμε για το ότι πρέπει να τσεκάρεις κατά διαστήματα το πώς νιώθει η άλλη, αν της αρέσει κάτι, αν δεν της αρέσει, αν θα ήθελε να κάνεις κάτι διαφορετικά κλπ. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι από μόνη της αφροδιασιακή. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν χρειάζεται να διορθώσεις κάτι, είναι καλό να δείχνεις ότι νοιάζεσαι γι’αυτή.

Ο τίτλος μπορεί να λέει για κρεβάτι, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτό δεν μπορεί να είναι κυριολεκτικό. Κουζίνα, μπάνιο, εξωτερικοί χώροι είναι εξίσου ενδιαφέρουσες εναλλακτικές. Η εναλλαγή περιβάλλοντος λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με την εναλλαγή στάσεων, κάνει πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα και βελτιώνει τη συνολική εμπειρία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved