Γιατί δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην μπαργούμαν;

Ο Αντρέας Περιστέρης αποτίει φόρο τιμής στον «φάρο» κάθε νυχτερινής εξόδου.

Είναι από εκείνες τις φορές που οι σαρκικοί πειρασμοί και οι προτιμήσεις δεν έχουν υποκειμενικό χαρακτήρα, τις νιώθουμε στο πετσί μας, τις έχουμε στο αίμα μας αλλά δύσκολα τις παραδεχόμαστε δημόσια. Η μπαργούμαν δεν είναι ένα απλό γυναικείο επάγγελμα, δεν είναι μόνο λειτούργημα απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία στο σέρβις της βραδινής εξόδου. Είναι θέαμα, είναι πόλος έλξης. Ένα επάγγελμα που μπορεί για κάποιους να μην χρειάζεται πυρηνική φυσική, αλλά κατά βάθος όλοι παρακαλούν να γίνουν πόθος στα μάτια της.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το ποτό της αρεσκείας σου ή τον τρόπο που σου σερβίσει, στην καρδιά του άντρα και κυρίως στα μάτια του, δεν είναι απλά ένα φως μέσα στο σκοτάδι, αλλά κάτι σαν φάρος μέσα στην καταιγίδα. Τόσο ξεχωριστή, τόσο σέξι και με μαγικές ιδιότητες που προσθέτει πόντους sexiness ακόμα και αν το κορίτσι δεν είναι πραγματικά τόσο σέξι.

 

 

Αν σε προσέξει η μπαργούμαν είσαι ο άρχοντας του μαγαζιού

Σε όποιον έχει τύχει να αποχωρήσει από το μπαρ με τη συγκεκριμένη παρέα, γνωρίζει ακριβώς το feeling. Το να σε προσέξει πραγματικά μια μπαργούμαν είναι ίσως η απόλυτη κατάκτηση που χρειάζεται ένας άντρας για να δει το ηθικό του να αγγίζει τον ουρανό, περισσότερο ηδονικό ακόμα και αν κέρδισε το Τζόκερ, σε σημείο να αναγκάσει ολόκληρο μαγαζί να υποταχτεί στο μεγαλείο του. Περισσότερο respect θα σου δώσουν στη συγκεκριμένη περίπτωση και οι πιο ζηλέφθονες, ακόμα και αν σε δουν να κυκλοφορείς με μια λαμπερή γυναίκα του star system.

 

Είναι δύσκολη και υπάρχει και λόγος

Όποιος σου πει ότι τα κορίτσια πίσω από την μπάρα είναι «εύκολες» ή γυναίκες δίχως αξιοπρέπεια απλά και μόνο επειδή χαμογελούν πλατιά, κλείνουν το μάτι και μιλάνε με τους πελάτες, απλώς δεν ξέρει τι του γίνεται. Μια γυναίκα που δουλεύει νύχτα ξέρει τις κακοτοπιές, έχει δει τι θα πει λιγούρης, ξέρει πώς να φέρεται ακόμα και στους χειρότερους με το «γάντι» και δεν θα τσιμπήσει μπροστά στον δήθεν, τον υπερόπτη, τον επιδειξία, τον μίζερο που το παίζει κάποιος με δανεικά ρούχα, ή αυτόν που επιδεικνύει αντρισμό σπαταλώντας λεφτά σε άπειρα σφηνάκια.

 

 

Η μπαργούμαν είναι λαγωνικό, σαν ανιχνευτής ψεύδους και δηθενιάς. Μπορεί να μην ανιχνεύσει τον τέλειο άντρα για να κάνει σχέση, σίγουρα όμως δεν θα επιλέξει τον πρώτο τυχόντα ή τον τύπο που θα εντυπωσιάσει τις υπόλοιπες απονήρευτες γυναίκες. Είναι δύσκολη και επιλεκτική, κάτι που για έναν άντρα ισούται με εκτόξευση λίμπιντο.

Όπως λέμε στην αντρική αργκό, η μπαργούμαν είναι γυναίκα-τρόπαιο με ξεχωριστές ιδιότητες. Μια κοπέλα-αξία που με μια και μόνο αυθεντική ματιά της έχει τον τρόπο να μεταλαμπαδεύσει τη λάμψη της στο πρόσωπό σου. Από τη στιγμή που είσαι ο «εκλεκτός» της το τρόπαιο είσαι εσύ και όχι εκείνη. Σε νοιάζει;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved