Ποια είναι τελικά αυτή η «κακή» συνήθεια που ανανεώνει την ερωτική σου ζωή;

Κι όμως αυτή η συνήθεια κάνει καλό στον έρωτα.

Το αλκοόλ όταν πίνεται με μέτρο, όχι μόνο δεν κάνει κακό στη σεξουαλική επιθυμία, αντιθέτως την τονώνει, αφού οι χημικές αντιδράσεις που προκαλεί στο είναι σου μειώνουν τις αναστολές, αυξάνουν τις αντοχές και σε απελευθερώνουν, προς όφελος όλων των συμμετεχόντων.

Το να πίνουμε ένα ποτό με κάποιον μας δίνει την ευκαιρία να μοιραστούμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Το ζευγάρι χαλαρώνει και επικοινωνεί καλύτερα.

 

 

Η μικρή δόση αλκοόλ που περιέχει ένα ποτό δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε οι σύντροφοι να ανοιχτούν ο ένας στον άλλον και ενδεχομένως να εκμυστηρευτούν κρυφές επιθυμίες τους.

 

 
 

Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα που μας έρχεται από Αυστραλία μεριά, η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ –ένα με δύο ποτά την ημέρα και ιδανικά κόκκινο κρασί που ευνοεί και την αιμάτωση και έχει λιγότερη περιεκτικότητα σε αλκοόλ σε σχέση με το ουίσκι ή τη βότκα- κρατά μακριά τη στυτική δυσλειτουργία και προστατεύει από την ανικανότητα.

 

 
 

Κάτι που δύσκολα συμβαίνει, ωστόσο, αν πιείς πολύ.

Στις ΗΠΑ, ο καθηγητής Souffler μελέτησε 4.800 ζευγάρια που είναι μαζί για περίπου 33 χρόνια, κατά μέσον όρο.

Ανακάλυψε ότι αυτοί που συνήθιζαν να πηγαίνουν μαζί για ποτό ήταν πιο χαρούμενοι και ένιωθαν περισσότερο σαν «παράνομο ζευγαράκι».

Δες εδώ τι άλλο έδειξαν οι έρευνες για το ποτό και το σεξ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved