Ποια είναι τελικά τα βήματα για να βελτιώσεις την ερωτική σου σχέση;

Κι όμως και ο έρωτας χρειάζεται στρατηγική.

Όταν πρέπει να βελτιώσετε την επικοινωνία στη σχέση σας, μπορεί να σας φαίνεται σαν ένα μεγάλο, ακατόρθωτο έργο. Κι όμως δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε.

Οι σχέσεις δουλεύουν όταν τις υποστηρίζετε και εσείς με όλο σας το είναι και επειδή οι σχέσεις είναι αμφίδρομες, δουλεύουν σωστά όταν και τα δύο μέρη επιδεικνύουν ενδιαφέρον. Οπότε πρέπει να πιάσεις δουλειά άμεσα. Από την άλλη χρειάζεται προσπάθεια.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να το προσπαθήσετε να είστε σωστός, αφού θα αναβαθμίσει την ποιότητα της σχέσης σας και θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους. Μπορεί να φαίνεται βουνό αλλά δεν είναι.

 

 

Η επικοινωνία μεταξύ σας πρέπει να είναι συνέχεια σοβαρή και να αφορά βαθιές συζητήσεις. Μάλιστα, το φλερτ μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε ζωντανή τη σχέση σας και να θυμηθείτε τα πρώτα σας ραντεβού. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι λέτε στη σύντροφό σας όσα σας αρέσουν σε αυτήν, είτε στην εξωτερική της εμφάνιση είτε στον χαρακτήρα της.

 

 
 

Άλλωστε, η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε κάθε σχέση, ερωτική ή μη. Αν λοιπόν πάσχει η σχέση σου από επικοινωνία τότε πρέπει να ανοίξεις λίγο τα αυτιά σου.

Η καλή επικοινωνία μάς επιτρέπει να εκφράζουμε τις βασικές μας ανάγκες και επίσης μας παρέχει ευκαιρίες να προσεγγίσουμε θέματα όπως το σεξ, η διαχείριση του άγχους και η επίλυση συγκρούσεων. Η επικοινωνία είναι όντως το παν σε μία ερωτική σχέση.

 

 
 

Οι στρατηγικές που αναλύονται παρακάτω είναι απλές, κατανοητές και εδράζονται σε ψυχολογικές διαδικασίες, οι οποίες μπορούν πράγματι να καλυτερεύσουν τις σχέσεις σας. Μην τις θεωρήσετε τρικ.

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved