Έρευνα: Πώς θα ξαναβρείτε εύκολα την όρεξη σας στον ερωτικό τομέα

Μερικά έξυπνα τεχνάσματα για να σου έρθει και πάλι η όρεξη στο κρεβάτι.

H έλλειψη ερωτικής επιθυμίας είναι ένα συχνό πρόβλημα στις σχέσεις, ιδιαίτερα στις μακροχρόνιες.

Φαίνεται πως τα δυο φύλα αδυνατούν να συντονιστούν ακόμη και όσον αφορά τα ερωτικά τους «ρολόγια» με τους άντρες να νιώθουν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία τις πρωινές ώρες και τις περισσότερες γυναίκες λίγο πριν πέσουν για ύπνο, τις βραδινές ώρες.

Tο σεξ είναι ένας σημαντικός τρόπος επικοινωνίας για ένα ζευγάρι και η έλλειψή του εμποδίζει τη διατήρηση της οικειότητας μεταξύ των συντρόφων. 

 

 

Εάν έχεις ενεργό σύντροφο, ο πιο φυσικός τρόπος για να ξαναβρείς τη σεξουαλική επιθυμία σου είναι να αρχίσεις να κάνεις σεξ. Μπορεί να το νιώσεις περίεργο στην αρχή, αλλά καθώς θα βρίσκεις περισσότερο χρόνο γι’ αυτό, θα σου φαίνεται ολοένα και πιο αυθόρμητο.

Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται συχνά προβλήματα…χρονικού συντονισμού στις σχέσεις με συνακόλουθη στεναχώρια και απογοήτευση.

 

 
 

Οι ειδικοί όμως υποστηρίζουν ότι μπορούμε να «επαναπρογραμματίσουμε» τα ρολόγια της λίμπιντο. Πώς όμως θα βρείτε τη «χρυσή» τομή;

Μάλιστα, το διαθέσιμο ερευνητικό υλικό επιβεβαιώνει αυτή την αντίθεση, καθώς μια έρευνα 2.000 ατόμων υποστηρίζει ότι το 64% των γυναικών έκαναν σεξ όταν η διάθεσή τους δεν ήταν και στο αποκορύφωμά της, ποσοστό σχεδόν διπλάσιο με το αντίστοιχο των ανδρών (38%).

 

 
 

Ένας άνθρωπος ή ένα ζευγάρι μπορεί να χάσει την ερωτική του επιθυμία έπειτα από μια σημαντική αλλαγή στη ζωή του (εγκυμοσύνη, προαγωγή κ.λπ.), μια απογοήτευση, μια συζυγική κρίση, προβλήματα υγείας ή καθημερινή φθορά.

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις σύμφωνα με την έρευνα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved