Τελικά το sexting κάνει καλό στην ερωτική μας ζωή;

Η επιστήμη έχει και πάλι τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε.

Τι είναι το sexting; Αποτελεί μία νέα μόδα ανάμεσα στα ζευγάρια. Είναι ένας νέος όρος, μια νέα τάση, μια νέα λέξη που βγαίνει από δύο συνθετικά, το «sex» και το «texting». Αν δεν το έχεις κάνει τότε σίγουρα θα το έχεις κάπου ακούσει, είναι η νέα τάση στο σεξ.

Λειτουργεί ως μορφή προκαταρκτικών παιχνιδιών ή πιο τολμηρού φλερτ από απόσταση, μπορεί να βάλει το ζευγάρι στο παιχνίδι της προσμονής του ενός για τον άλλον. Είναι το σεξουαλικό παιχνίδι που παίζεται μέσα στα chat rooms των social media.

 

 

Κάνει όμως καλό στην σεξουαλική ζωή ή μήπως όχι; Αυτό μόνο επιστήμη μπορεί να το απαντήσει και μία πρόσφατη έρευνα τελικά μας λύνει την απορία.

 

 
 

Δεν θα της αλλάξουμε γνώμη εμείς, αλλά εκείνοι οι τύποι με τις λευκές ρόμπες και το στηθοσκόπιο που φορούν στο λαιμό σαν κολιέ.

Sex + texting= Sexting. Ελληνιστί, γραπτά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και αποστολή γυμνών φωτογραφιών. Με απλά λόγια, το να κάνεις σεξ μαζί της εξ αποστάσεως, χάρη στο κινητό σου τηλέφωνο.

 

 
 

Αν δυσκολεύεσαι να κάνεις αυτό το τελευταίο από φαντασίωση πραγματικότητα, τότε δεν έχεις παρά να στείλεις στο inbox της καλής σου στο Facebook το link του συγκεκριμένου άρθρου.

Δες εδώ τι έδειξε η έρευνα για το sexting: