Γιατί το δεύτερο ραντεβού είναι πιο σημαντικό από το πρώτο;
14 SHARES

Κι όμως το πιο κρίσιμο σημείο είναι το δεύτερο ραντεβού.

Το να βγεις το πρώτο ραντεβού πλέον στην εποχή που ζούμε ίσως είναι ένα από τα πιο εύκολα πράγματα που υπάρχουν εκεί έξω. Με το Tinder και όλα εκείνα τα social media ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγει ένα ραντεβού. Το ζήτημα είναι να την καταφέρεις να βγει και δεύτερη φορά μαζί σου.

Και μετά το πρώτο ραντεβού τι; Όσο καλά και να πήγε, ένα καλό πρώτο ραντεβού, δεν αποτελεί εγγύηση πως όλα θα κυλήσουν ομαλά στη συνέχεια.

 

 

Αντίθετα, εκεί ακριβώς είναι το σημείο που οι άντρες, ως επί το πλείστο, τα κάνουν μαντάρα. Το δεύτερο ραντεβού είναι μάλλον και το πιο κρίσιμο. Εκεί φαίνεται αν τελικά η κοπέλα θα σε συμπαθήσει στ’ αλήθεια. Φυσικά το να δεχθεί να βγείτε ένα δεύτερο ραντεβού είναι κάτι πολύ θετικό.

 

 
 

To πρώτο ραντεβού σχεδόν δεν υπάρχει τη σήμερον ημέρα. Όσο κι αν είσαι χαρούμενος που την κατάφερες να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού αυτό δεν σημαίνει τίποτε απολύτως.

 

 
 

Για να πάνε όλα κατ' ευχήν και να μπορέσεις να την ξαναδείς, χρειάζεται να είσαι χαλαρός, με αυτοπεποίθηση και όρεξη. Οπότε πρέπει να διαβάσεις πολύ προσεχτικά τι θα σου πούμε λίγο πιο κάτω για να μην τα θαλασσώσεις στο πρώτο ραντεβού.

Και όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και αυτό, δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Ο τρόπος όμως θέλει μελέτη και αφοσίωση στη λεπτομέρεια.

Δες εδώ πως θα το καταφέρεις αυτό το δεύτερο ραντεβού:14 SHARES