Έρευνα: Γιατί η πρώην και η νυν σου μοιάζουν τόσο πολύ σε χαρακτήρα;

Κι όμως η επιστήμη μόλις το απάντησε κι αυτό.

Οι σχέσεις δεν είναι απλό πράγμα και όποιος έχει ασχοληθεί με τις επιλύσεις προβλημάτων τότε ξέρει πολύ καλά πως είναι λαβύρινθος.

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Ντέιβις έδειξε ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος γυναικών που σε ελκύει ερωτικά και «κολλάει» καλύτερα με το χαρακτήρα σου και τον οποίο ακολουθείς πιστά. Αυτό σημαίνει πως πάντα ψάχνεις να βρεις τον ίδιο τύπο γυναίκας και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι.

 

 

Είναι κάτι σαν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Μία κίνηση που κάνεις αυτόματα. Σε τραβάνε πολύ συγκεκριμένες γυναίκες. Αν δεν το έχεις καταλάβει μέχρι σήμερα τότε η επιστήμη θα σου αποδείξει πως έτσι είναι.

 

 
 

Ίσως, να μην το είχες φανταστεί. Ίσως πάλι, κάτι να είχες υποψιαστεί αλλά να μην είχες ασχοληθεί τελικά τόσο πολύ με το ζήτημα. Κι όμως έτσι είναι τα πράγματα.

 

 
 

Το κορίτσι με το οποίο βγαίνεις ραντεβού μοιράζεται πολλά περισσότερα από το κορμί σου με την την πρώην σου. Και οι δύο έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά, τα οποία εσύ τείνεις να βρίσκεις γοητευτικά στο αντίθετο φύλο.

Δες εδώ τι ακριβώς έδειξε η έρευνα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved