Ποια είναι τα σημάδια που μας δείχνουν πως της αρέσουμε;

Αν δεις αυτά τα σημάδια τότε σημαίνει πως είσαι σε καλό δρόμο.

Το σεξ και οι σχέσεις είναι πολύ περίπλοκα και μπορεί να μας μπερδεύουν κατά καιρούς στη ζωή μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε μέσα μας.

Αν η συμπεριφορά κάποιου αλλάζει από την πλήρη αυτοπεποίθηση στην απόλυτη ανησυχία όταν μπαίνετε στο δωμάτιο, τότε μάλλον είναι η στιγμή να συνειδητοποιήσετε τι συμβαίνει. Μάλλον πως η γυναίκα αυτή τρέφει τρυφερά συναισθήματα για εσάς κι εσείς πρέπει να το δείτε αυτό. Πρέπει να ψάξετε τα σημάδια. 

 

 

Έχετε προσέξει ποτέ κάποιον να κομπιάζει όταν σας μιλάει ή να παίζει με τα μαλλιά ή τα ρούχα του; Πολλοί άνθρωποι είναι νευρικοί γενικότερα, αλλά κάποιοι μπορεί να γίνονται πιο νευρικοί αποκλειστικά όταν βρίσκονται γύρω σας – Γιατί συμβαίνει αυτό

Αυτό πρέπει να σας υποψιάζει γιατί μάλλον της αρέσετε κι αυτό δεν μπορεί να το κρύψει με τίποτα.

 

 
 

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, όταν η νευρική συμπεριφορά συνδυάζεται με ένα κατά τα άλλα θετικό συναίσθημα, η εξήγηση είναι μία: Φταίει ο έρωτας. Ναι είναι αλήθεια, όταν η γυναίκα δεν μπορεί να σας κοιτάξει στα μάτια και ντρέπεται μάλλον αυτό σημαίνει πως σας θέλει.

 

 
 

Είναι γνωστό πλέον ότι όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται κοντά στο αντικείμενο του πόθου του, γίνεται νευρικός.

Νέα έρευνα, λοιπόν, που δημοσιεύθηκε στο Adaptive Human Behavior and Physiology αποκαλύπτει την επίπτωση της έλξης καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής και συγκεκριμένα το πώς η νευρική συμπεριφορά υποδεικνύει έλξη.

πηγή

Δες εδώ τι έδειξε αυτή η έρευνα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved