Οι αφροδισιακές τροφές που υπόσχονται ετοιμοπόλεμη διάθεση στο κρεβάτι

Τα σουβλάκια είναι για μετά το σεξ, ποτέ για πριν.

Το σεξ είναι κάτι περίπλοκο και δύσκολο. Από την άλλη είναι κάτι πολύ απλό. Δεν μπορείς να το υπολογίσεις και δεν μπορείς να το κανονίσεις να συμβεί. Πρέπει να γίνει με φυσικό τρόπο. Έτσι δεν είναι κάθε στιγμή κατάλληλη για σεξ, εμείς όμως με την σωστή διατροφή μπορούμε να έχουμε περισσότερη όρεξη για σεξ.

Δες εδώ μερικά αφροδισιακά που ίσως δεν γνώριζες πως όντως είναι:

 

 

Ποια είναι τα καλύτερα φυσικά αφροδισιακά; Σύμφωνα με την ψυχολογία, το αφροδισιακό είναι μια ουσία που ενισχύει τις σεξουαλικές επιθυμίες. Χωρίς να καταφεύγουν στα άκρα, πολλά ζευγάρια χρησιμοποιούν αφροδισιακά για να αναζωπυρώσουν το πάθος. Μάθετε για μερικά από τα δημοφιλέστερα και καλύτερα φυσικά αφροδισιακά που ταιριάζουν στον άντρα.

 

 
 

Είναι γνωστά σε όλους τους πολιτισμούς, ειδικά στην Ινδία, όπου αναφέρονται στο βιβλίο “Κάμα Σούτρα“. Διαφορετικοί τρόποι για την αύξηση της σεξουαλικής δύναμης των ανδρών με τροφές όπως το μέλι και το γάλα αναφέρονται στις σελίδες αυτού του βιβλίου.

 

 
 

Η παραδοσιακή κινεζική ιατρική επίσης χρησιμοποιεί θεραπείες με αφροδισιακά που βασίζονται σε βότανα όπως το τζίνσενγκ, το οποίο θεωρείται ότι αυξάνει τη σεξουαλική μακροβιότητα και δύναμη. Από την πλευρά τους οι Άραβες δίνουν έμφαση στα αρώματα, στις ευωδιές και στα καλλυντικά για να αυξήσουν την ευχαρίστηση στην κρεβατοκάμαρα. Όσο για τους Αγγλοσάξονες, χρησιμοποιούν φυτά όπως τα καρότα και τα σπαράγγια τα οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της σεξουαλικής επίδοσης.

Εμείς θα επικεντρωθούμε στις πιο αφροδισιακές τροφές για τον άνδρα.

Δες εδώ ποιες είναι:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved