Έρευνα: Ποιος είναι τελικά εκείνος ο παράγοντας στο σεξ που κάνει τη διαφορά φέτος;

Όχι δεν είναι το βιάγκρα. Είναι κάτι πιο απλό κι έχει να κάνει με τον κορωνοϊό.

Το σεξ είναι κάτι περίπλοκο που μπορεί να πονοκεφαλιάσει πολλούς άντρες κάθε μέρα. Μπορεί να γίνει πρόβλημα από εκεί που όλα είναι κομπλέ. Το σεξ είναι ένα πράγμα που διαφεντεύει τις ζωές μας σαν άντρες κι αυτό πρέπει να το παραδεχτούμε.

 

 

Ένα καυτό ερωτικό καλοκαίρι προμηνύουν τα ευρήματα δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε σε Ελλάδα και Κύπρο. Τι είναι αυτό που ανεβάζει την ερωτική διάθεση των πολιτών;

Ναι η επιστήμη έδειξε για άλλη μία φορά τα φώτα της και μας φώτισε μέσα στο σεξουαλικό μας σκότος. Αυτό είναι θαυμάσιο διότι μας γλιτώνει από πολλούς μπελάδες.

 

 
 

Ειδικότερα, η αισιοδοξία που εμπνέουν τα εμβόλια, καλλιέργησε την προσδοκία ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι άκρως ερωτικό στην Ανατολική Μεσόγειο, με τους κατοίκους της Κύπρου να θεωρούν σε ποσοστό 66% ότι το καλοκαίρι του 2021 θα είναι περίοδος σεξουαλικού «ξεσπάσματος» και τους κατοίκους της χώρας μας να ακολουθούν από πολύ κοντά, με ποσοστό 63%.

 

 
 

Οι μαζικοί εμβολιασμοί, που συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στοχεύοντας στην πολυπόθητη ανοσία, φαίνεται ότι έχουν επηρεάσει θετικά την ερωτική διάθεση, όπως  δηλώνουν 4 στους 10 συμμετέχοντες σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ναι κι όμως το σεξ φέτος θα εξαρτηθεί από το εμβόλιο για το κορονοϊό, ακούγεται παράξενο αλλά τελικά η επιστήμη λέει πως δεν είναι καθόλου.

Για να δούμε όμως τι έδειξε αυτή η έρευνα λοιπόν:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved