Ισχύει ο μύθος που θέλει καλύτερο οργασμό αν φοράς τις κάλτσες σου;

Όσοι επιμένουν να κάνουν σεξ με τις κάλτσες υποστηρίζουν είναι κάτι περισσότερο από μια απλά παραξενιά, μήπως έχουν δίκιο;

Πρόκειται για τον παλιό αστικό μύθο γύρω από σεξ μαζί με αυτόν που θέλει το fuck να είναι τα αρχικά της φράσης Fornication Under Under Consent of the King. Η θεωρία αυτή για την ετυμολογία του fuck έχει πλέον καταρριφθεί  και είναι απολύτως βέβαιο ότι προέρχεται από κανονική λέξη, το μόνο που μένει είναι να δούμε αν ισχύει και η άλλη θεωρία.

 

 

Σύμφωνα με τους υποστηρικτές αυτής της θεωρίας οι κάλτσες κρατούν ζεστά τα πόδια κι έτσι δεν χρειάζεται να πηγαίνει πολύ αίμα εκεί με αποτέλεσμα να κατευθύνεται περισσότερο στο σημείο που το χρειάζεσαι αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα, στο πέος σου. Η θεωρία αυτή ενισχύθηκε από μία έρευνα του πανεπιστημίου του Groningen κατά την οποία μελέτησαν την επίδραση των καλτσών στον οργασμό.

 

 

Η μελέτη έδειξε ότι το 80% των ζευγαριών που φορούσε κάλτσες έφτασε σε οργασμό, έναντι μόλις του 50% των ζευγαριών που δεν φορούσε. Παρά το γεγονός ότι η έρευνα φάνηκε να επιβεβαιώνει τον αστικό μύθο και του δίνει επιστημονική βαρύτητα, υπάρχει ένα αλλά. Το δείγμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν εξαιρετικά μικρό και δεν είναι ασφαλές να πούμε ότι τα συμπεράσματα της έρευνας είναι και έγκυρα.

 

 

Η καλύτερη αιμάτωση των γεννητικών οργάνων δεν επιβαιώνεται από κάποια άλλη μελέτη, όμως στο ψυχολογικό κομμάτι οι κάλτσες ίσως κάνουν τη δουλειά τους. Το αίσθημα της ζεστασιάς και της θαλπωρής ενισχύει την αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια του σεξ. Επίσης η ξαφνική ενοχλητική επαφή με τα κρύα πόδια είναι ένας αχρείαστος παράγοντας απόσπασης της προσοχής. 

 

 

Οι ειδικοί γύρω από το σεξ λένε να μην σας απασχολεί αν όντως επηρεάζουν κάπως οι κάλτσες την ποιότητα του οργασμού και του σεξ κατ επέκταση. Το πιο σημαντικό είναι να κάνει σεξ ο καθένας με τον τρόπο που νιώθει ο ίδιος πιο άνετα. Τώρα αν στο ζευγάρι υπάρχει διχογνωμία στο θέμα, θα προτείνουμε αλληλοκατανόηση και να λυθεί το θέμα με λίγη συζήτηση. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved