9 μύθοι για το κέρατο που δεν ισχύουν στην πραγματική ζωή

Σου τα φορέσανε; Μήπως να δεις λίγο τι ισχύει και τι όχι;

Οι άντρες, οι γυναίκες και οι σχέσεις τους έχουν απασχολήσει από απλοϊκά μυαλά μέχρι επιστήμονες. Το θέμα δε της “παρασπονδίας” έχει καλύψει χιλιάδες σελίδες περιοδικών και εκατομμύρια στο διαδίκτυο. Έχεις διαβάσει και ακούσει αναλύσεις επί αναλύσεων, θεωρίες και ιστορίες.

 

Παρακάτω θα ανακαλύψεις τους εννέα πιο συνηθισμένους μύθους γύρω απ' την απιστία, που είτε την κάνεις είτε την δεχθείς θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πώς μπορείς να σώσεις την κατάσταση (αν σώζεται).

 

 
 

Το θέμα είναι πως η πραγματικότητα καμιά φορά είναι πολύ διαφορετική από αυτά που διαβάζεις εκεί έξω. Εμείς επικεντρωνόμαστε εδώ μόνο στην πραγματικότητα και όχι στους μύθους. Θέλουμε να καταρρίψουμε τους μύθους γύρω από το κέρατο και την απιστία.

 

 
 

Όλα αυτά φυσικά, στην περίπτωση που η αλήθεια θα λάμψει. Διαφορετικά, κέρατο που δεν μαθαίνεται, δεν είναι κέρατο. Άπαξ, όμως και μάθεις ότι η καλή σου «στα φόρεσε» αρχίζεις να κάνεις ένα σωρό υποθέσεις και να πλέκεις σενάρια στο κεφάλι σου. Τι θα έλεγες λοιπόν αν σου έλεγα ότι οι παράλληλες σχέσεις τις περισσότερες φορές τυχαίνουν σε αυτούς/αυτές που δεν ψάχνονται;

Για να δούμε όμως ποιοι είναι αυτοί οι μύθοι γύρω από το κέρατο:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved