Πώς απατάνε οι γυναίκες και πώς το κάνουμε εμείς τελικά;

Ένας οδηγός για να δεις τα χούγια του κάθε φύλου.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων και ιδιαίτερα οι ερωτικές είναι πολύ περίπλοκες. Δεν είναι εύκολο να υπάρξει συμβίωση και η εμπιστοσύνη είναι ένα πράγμα που μάλλον σπανίζει στις μέρες μας.

Όταν φτάνει στα αυτιά σου ότι ο τάδε χώρισε την τάδε γιατί τον απάτησε, το πρώτο πράγμα που συνήθως σκέφτεσαι είναι ότι η κακούργα του τα φόρεσε του δόλιου, κάνοντας σεξ με τον δείνα.

 

 

Σύμφωνα με ψυχολόγο και σύμβουλο σχέσεων, υπάρχουν άλλοι δύο τύποι απιστίας, εκτός από τον προφανή σωματικό. «Το ότι δεν περιλαμβάνουν τη σωματική επαφή αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν τη δύναμη να διαλύσουν τη σχέση/το γάμο σου».

 

 
 

Κι όμως, ως «κέρατο» δεν εκλαμβάνεται μόνο το να πέσει -λέμε τώρα- το κορίτσι σου στο κρεβάτι κάποιου άλλου -μακριά από σένα τέτοια πράγματα.

Κέρατο μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα και εμείς απλά κάτσαμε και ξεχωρίσαμε πως το κάνει το κάθε φύλο, έτσι για να είμαστε λιγάκι ενημερωμένοι.

 

 

Εσύ πως το κάνεις όταν κερατώνεις κάποια; Αυτή πως το κάνει όταν σε κερατώνει; Αν είσαι ανίδεος δεν φταίει αυτή κι αν εσύ είσαι πονηρός δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εσύ.

Δες εδώ πως το κάνει το κάθε φύλο:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved