Έρευνα: Πόσο βοηθάει τελικά το ποτό στην ανδρική λίμπιντο;

Αν το ποτό βοηθάει στην ερωτική επιθυμία τότε εμείς άλλο που δεν θέλουμε.

Ναι μας αρέσει να πίνουμε. Δεν είναι κάτι κρυφό και άλλωστε το ποτό βοηθάει σε πολλά πράγματα. Αρκεί βέβαια να γίνεται με ρέγουλα και όχι με απερισκεψία.

Με ποιο τρόπο επηρεάζει το αλκοόλ την ερωτική επιθυμία των ανδρών; Σε ποιες περιπτώσεις επιδρά θετικά και πότε οδηγεί στο αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα

 

 

Κατά τον ίδιο τρόπο το κρασί μπορεί να είναι ωφέλιμο ή το αντίθετο για τα αγγεία. Το αλκοόλ σε μικρές δόσεις, επιδρά στο νευρικό σύστημα και μειώνει τα επίπεδα των κατεχολαμινών, δηλαδή των ορμονών που προκαλούν, μεταξύ άλλων, σύσπαση των αγγείων.

 

 

Ωφέλιμο ή επιβλαβές το αλκοόλ σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ερωτικής επιθυμίας και απόδοσης; Η απάντηση δεν είναι μονολεκτική επειδή όπως εξηγούν οι ειδικοί το αλκοόλ έχει δυο πρόσωπα ή με άλλα λόγια διττή δράση. Αρχικά η κατανάλωση αλκοόλ – συγκεκριμένα κρασιού μια και οι περισσότερες έρευνες έχουν γίνει για το κρασί – προκαλεί χαλάρωση του νευρικού συστήματος, στην πορεία όμως και όσον η πρόσληψή του αυξάνεται μπορεί να προκαλέσει διέγερση του  νευρικού συστήματος.

 

 

Τελικά είναι καλό να πίνεις και να κάνεις σεξ; Πόσο αυτό επηρεάζει την στυτική λειτουργία του άνδρα; Την επηρεάζει θετικά ή αρνητικά;

Δες εδώ για να διαπιστώσεις αν πρέπει να πίνεις ή όχι:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved