Τι είναι αυτό που ξενερώνει τους άντρες στο σεξ;

Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά…

Το σεξ είναι ένα περίπλοκο ζήτημα, αυτό όλοι το γνωρίζουμε έτσι δεν είναι; Είναι κάτι που υπάρχει στην καθημερινότητα μας από τα αρχαία χρόνια και μέχρι σήμερα έχει αλλάξει πολύ, και ο τρόπος που γίνεται αλλά και οι συλλογισμοί γύρω από αυτό.

Κάθε μέρα οι άντρες αντιμετωπίζουν πολλά σεξουαλικά προβλήματα. Φυσικά, όσα λέγονται είναι απόρρητα, το γενικό συμπέρασμα όμως είναι αναπόφευκτο όσο περνούν τα χρόνια.

 

 

Σήμερα λοιπόν η τέχνη της ψυχοθεραπείας, σύμφωνα με την ειδικότητά αυτή, και την εμπειρία μας στο σεξ, προτείνει πράγματα για αυτά τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε.

 

 

Μήπως νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά; Αναρωτιέσαι γιατί δεν θέλει να σε ξαναδεί; Σκέφτεσαι μήπως είπες ή έκανες κάτι που δεν της άρεσε; Ναι, ίσως χωρίς να το καταλαβαίνεις την διώχνεις  με τη συμπεριφορά σου, αλλά και για την δική σου συμπεριφορά κάτι φταίει...τι είναι αυτό που σε ξενερώνει μαζί της στο σεξ;

 

 
 

Εστιάζουμε στους άντρες, εστιάζουμε στο σεξ και τα σημεία που μπορεί να ξενερώσουν έναν άντρα. Αυτά που ξενερώνουν έναν άντρα μπορεί να είναι από το πιο απλό μέχρι το πιο μπερδεμένο συναίσθημα ή πράξη.

Εμείς θα δούμε αναλυτικά τι είναι αυτό που ξενερώνει τους άντρες στο κρεβάτι, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το σεξ.

Δες εδώ αν θέλεις να καταλάβεις τι σε ξενερώνει, είναι σαν να μιλάς εσύ σε εκείνη και να της λες τι νιώθεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved