Οι 10 ερωτήσεις που θα κρίνουν το πρώτο ραντεβού

Από τις απαντήσεις που θα λάβεις σε αυτές θα κριθεί το αν θα υπάρξει δεύτερο και τρίτο 

Το πρώτο ραντεβού σίγουρα δεν είναι αυτό που ήταν. Χάρη στην ψηφιακή γνωριμία, η οποία συνήθως έχει προηγηθεί της φυσικής, ξέρουμε από πριν πολλά για το άτομο που έχουμε απέναντί μας και αυτό αφαιρεί πολλά από το στοιχείο της ανακάλυψης του άλλου.

 

 

Το ότι πια δεν υπάρχει τόσο μεγάλη «εγκυκλοπαιδική γνώση» στο πρώτο ραντεβού, δεν σημαίνει ότι έχει χάσει κάτι από τον πολύ σημαντικό ρόλο που έχει για να καταλάβεις αν υπάρχουν ελπίδες σχέσης και αν αξίζει να επενδύσεις σε ένα-δυο ραντεβού ακόμα. Πρόσωπο με πρόσωπο έχεις τη δυνατότητα να μάθεις πραγματικά τον άλλο και δεις το πραγματικό του πρόσωπο πίσω από την εικόνα που είναι πολύ πιθανό να έχει καλλιεργήσει στα social media. 

 

 

Μερικές από τις ερωτήσεις που γίνονται σε αυτά τα ραντεβού είναι εντελώς κλισέ, όμως είναι απαραίτητες. Το ότι είναι κλισέ και γίνονται πάντα μπορεί να οδηγήσουν σε έτοιμες, προβαρισμένες στον καθρέφτη απαντήσεις όμως δεν μαθαίνεις μόνο από το περιεχόμενο των απαντήσεων. Η γλώσσα του σώματος είναι εξίσου αποκαλυπτική και από τον τρόπο που θα δώσει ακόμα και την πιο αναμενόμενη απάντηση θα πει πολλά γι’αυτή.

 

 

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι πως είναι μόλις το πρώτο ραντεβού και η ισορροπία μεταξύ περιέργειας και ενδιαφέροντος να διατηρηθεί σε μια καλή αναλογία. Η ανακριτική διάθεση πρέπει να είναι απούσα γιατί δεν θέλει και πολύ για να θεωρηθεί παραβιαστική, αγενής και αδιάκριτη. Από την άλλη πρέπει να μη δείξεις και αδιάφορος και κυρίως να μην υπάρχουν μεγάλα κενά αμήχανης σιωπής στο πρώτο ραντεβού που θα δώσουν και πρόωρο τέλος σε αυτό και θα ακυρώσουν τα επόμενα. 

 

 

Οι 10 ερωτήσεις στις galleries πιο πάνω θα σε βοηθήσουν να τις τραβάς σαν άσσους από το μανίκι κάθε φορά που έχεις την αίσθηση ότι η συζήτηση πάει να βαλτώσει ή διακρίνεις μια αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Φυσικά μαζί με αυτές τις 10 ερωτήσεις καλό θα ήταν να τις κάνεις και ο ίδιος στον εαυτό σου πριν το ραντεβού. Έχοντας έτοιμες ανταπαντήσεις για σένα φαίνεσαι καλύτερος συνομιλητής κι έχεις έτοιμες πάσες για να συνεχιστεί η συζήτηση.     



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved