Πώς θα τελειοποιήσεις τις ατάκες σου στο φλερτ

Αν έχεις κατηγορηθεί αρκετές φορές ως ο cringe γύπας, είναι καιρός για αναθεώρηση.

Το ποια είναι η τέλεια ατάκα για φλερτ είναι κατά πάσα πιθανότητα το ιερό δισκοπότηρο των διαπροσωπικών σχέσεων. Προφανώς είναι μια φανταστική φρασεολογική οντότητα αφού δεν υπάρχει περίπτωση μία και μόνο ατάκα να μπορεί να ξεκλειδώσει σαν πασπαρτού τις καρδιές όλων των γυναικών. Ακόμα και η ιδανικότερη ατάκα δεν εγγυάται την επιτυχία της αποστολής καθώς η έκβασή της είναι πολυπαραγοντική. Αυτό είναι που κάνει και την ευτυχή κατάληξη ενός φλερτ μια νίκη χαμηλών πιθανοτήτων.

 

 

Αυτό δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό ή καλό, απλά συμβαίνει. Το να το συνειδητοποιήσεις είναι και ο καλύτερος τρόπος για να το απολαύσεις σαν διαδικασία. Σκέψου το φλερτ σαν τους πρώτους γύρους του κυπέλλου, ομάδες της Super League αντιμετωπίζουν χαμηλής δυναμικότητας ομάδες από την επαρχία ή τις γειτονιές της Αττικής. 

Οι δεύτερες παίζουν για οποιοδήποτε αποτέλεσμα χωρίς άγχος, απλά απολαμβάνουν την ευκαιρία να παίξουν μερικοί πιτσιρικάδες με τα ινδάλματά τους. Και πεντάρα να φάνε δεν θα το θεωρήσουν τόσο ντροπιαστικό ώστε να αναγκαστούν να κρεμάσουν τα παπούτσια τους. Στην περίπτωση όμως που προκριθούν έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν για 40 μέρες. 

 

 

Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται και το φλερτ, ως μια άνιση μάχη που θα τη δώσεις για να τη χαρείς, ακόμα κι αν φας χυλόπιτα. Οι συμβουλές που παρατίθενται στις gallery θα αυξήσουν μεν τις πιθανότητές σου, όμως δεν είναι ούτε πανάκεια, ούτε κάποιο μαγικό φίλτρο με το οποίο θα πασπαλίσεις το αντικείμενο του πόθου σου για να πεσει ξετρελαμένη στην αγκαλιά σου. 

 

 

Είναι περισσότερο εξάσκηση στην τέχνη του κοπλιμέντου και του χιούμορ. Τα όρια και στα δύο είναι μια επιφάνεια λεπτού πάγου κάτω από την οποία κρύβεται το έρεβος της γλοιώδους κολακείας και της γελοιότητας. Αντι να αποθαρρύνεσαι θα ήταν καλύτερο να δοκιμάσεις, να φας τα μούτρα σου, να τα μαζέψεις από το πάτωμα και να ξαναδοκιμάσεις. Με τον καιρό όχι μόνο θα βρεις τις κατάλληλες ισορροπίες, αλλά θα μπορείς να σκανάρεις και την κάθε γυναίκα ξεχωριστά για να αντιλαμβάνεσαι εγκαίρως τα όριά της. 

 

 

Αφού ανατρέξεις στις gallery με τα tips να μην ξεχνάς να διατηρείς σε κάθε περίπτωση το φλερτ κλασάτο και όχι παρενοχλητικό. Είναι μια διαδικασία κατά την οποία πρέπει να περάσουν και οι δύο καλά, ακόμα κι αν ναυαγήσει άδοξα. Τότε ίσως έχεις και μια πιθανότητα να επανέλθεις δριμύτερος και σοφότερος.   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved