Αν νιώθεις πως βρίσκεστε σε τέλμα, δώσε το κάτι παραπάνω εκεί που τα «λέτε» καλύτερα.

Σε όλους συμβαίνει κάποια στιγμή, ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά σε μία σχέση, το σεξ να καταντάει τόσο συνηθισμένο και προβλέψιμο όσο ότι το απόγευμα θα παίζει «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Είναι αλήθεια ότι πλέον μιλάμε περισσότερο και ουσιαστικότερα γύρω από το σεξ. Το ίντερνετ έχει βοηθήσει να μην θεωρούμε όσα μας αρέσουν περίεργα ταμπού τα οποία πρέπει να κρύβουμε και να μοιραζόμαστε όλο και περισσότερα πράγματα με τη σύντροφό μας.

 

 

Εκεί που κρύβαμε όλα όσα θέλαμε να πούμε ή να ρωτήσουμε για να βελτιώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή, το γεγονός ότι αρχίζουμε να μοιραζόμαστε περισσότερα ίσως δημιουργήσει μια πρόσκαιρη αμηχανία για το βάθος των εξομολογήσεων που θα ανταλλάξουμε. Ακόμα η παραμονή σε μια μακροχρόνια σχέση μπορεί να οδηγήσει τη σεξουαλική ζωή σε κρίση επειδή σταματάς να δίνεις προσοχή σε πράγματα που έδινες στην αρχή της σχέσης. Η σταδιακή αδιαφορία κάνει τα ζευγάρια να ξεχνούν ότι μια σχέση είναι ένας αγώνας αντοχής κατά τον οποίο πρέπει να προσπαθούν και οι δύο συνέχεια. 

 

 

Τα tips στη gallery είναι και ένας οδηγός βελτίωσης της επικοινωνίας μεταξύ του ζευγαριού, μιας επικοινωνίας με άμεσα ορατά στον «διάλογο» που γίνεται στο κρεβάτι. Η απόλαυση που αντλείται από το σεξ οφείλει να είναι αμφίδρομη. Να θυμάσαι ότι η απόλαυση της συντρόφου σου είναι εξίσου σημαντική με τη δική σου, αλλά επίσης πρέπει να θυμάσαι ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις κάτι που δεν απολαμβάνεις εσύ ο ίδιος.

 

 

 

Τέλος το σεξ είναι βαρόμετρο στη σχέση ενός ζευγαριού, μια κρίση στο πως κάνουν (ή δεν κάνουν) είναι ασφαλής πρόβλεψη για τα μελλούμενα στο σύνολο της σχέσης τους. Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία στο κομμάτι του σεξ θα δώσει την απαραίτητη ώθηση μακροημέρευσης της σχέσης. 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved