Έρευνα: Πρωταθλητές στο σεξ οι Έλληνες

Αυτό ίσως εξηγεί όλα αυτά που γίνονται στις πιλοτές 

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγαν οι πλέον αρμόδιοι, δηλαδή η εταιρία προφυλακτικών Durex, φαίνεται πως οι Έλληνες την ιδρώνουν τη φανέλα καθώς βγήκαν πρώτοι ανάμεσα στις 26 χώρες που διερευνήθηκαν. Το συνολικό δείγμα ήταν περίπου 30.000 ενήλικες από διάφορες χώρες του κόσμου και μοιράστηκαν με την εταιρία γενικές πληροφορίες, από το πόσο συχνά κάνουν σεξ μέχρι τις προτιμήσεις τους πάνω σε αυτό.

 

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 89% των ενήλικων Ελλήνων κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, μια συχνότητα που μας έφερε με χαρακτηριστική ευκολία στην πρώτη θέση της έρευνας. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Βραζιλία με το αντίστοιχο ποσοστό να φτάνει το 85%, μια επίδοση που μάλλον επιβεβαιώνει τα στερεότυπα για το ζεστό κλίμα και τον ερωτισμό του καλοκαιριού σε όποια χώρα κι αν τα διαθέτει. Για την τρίτη θέση της Ρωσίας με 80% δεν έχουμε κάποια ερμηνεία, αν και υποπτευόμαστε την ομορφιά του τοπικού γυναικείου πληθυσμού ως αιτία του φαινομένου. 

Στην έρευνα δεν αναλύθηκε μόνο η συχνότητα με την οποία κάνουν σεξ οι ερωτώμενοι, αλλά και μια ποια διάρκεια, ένα εξίσου σημαντικό μέγεθος για την ποιότητα της ερωτικής μας ζωής. Και εκεί οι πατριώτες που απάντησαν μας έκαναν εθνικά υπερήφανους κατακτώντας την πρωτιά μαζί με τους Νιγηριανούς με έναν μέσο όρο 21 λεπτών ανά «συνεδρία».

 

 

Στους αντίποδες των αποτελεσμάτων της έρευνας βρίσκονται οι Ιάπωνες με μόλις το 15% όσων συμμετείχαν στην έρευνα να δηλώνουν ότι είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή.  Μάλλον πρόκειται για μία ακόμα ένδειξη των εξοντωτικών ρυθμών εργασίας που βιώνουν οι Ιάπωνες που δεν τους αφήνουν να χαρούν τη ζωή και τις απολαύσεις της. 

 

 

Εξίσου κακές επιδόσεις φαίνεται να εμφανίζουν και οι Αμερικανοί οι οποίοι καταφέρνουν να ξεπεράσουν σε συχνότητα σεξ μόνο τους Ιάπωνες με το 53% αυτών να απαντά πως κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Στην gallery πιο πάνω θα βρείτε κι άλλα ενδιαφέροντα συμπεράσματα από την έρευνα της Durex με τους Έλληνες που κλήθηκαν να απαντήσουν να κρατούν ψηλά τα εθνικά μας χρώματα. Το μοναδικό ερώτημα που γεννάται τώρα είναι μήπως τα «φούσκωσαν» λίγο στις απαντήσεις τους οι πατριώτες και απλά οι Ιάπωνες και οι Αμερικανοί είναι πιο ειλικρινείς, εσεις τι λέτε;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved