Dating: 6 συμβουλές από αυτούς που έφτιαξαν ένα dating app

Οι υπεύθυνοι του Hinge αποκαλύπτουν όλα όσα πρέπει να κάνεις, και κυρίως όσα δεν πρέπει να κάνεις, στην ψηφιακή αναζήτηση συντρόφου.

Η άνοιξη μπήκε, το καλοκαίρι έρχεται και τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για ένα γενικό ρεκτιφιέ στο προφίλ σου στα dating apps. Το lockdown έκανε εφαρμογές όπως το Tinder από μια καλή εναλλακτική, σε μονόδρομο. Με τα μπαρ κλειστά όλοι, όσοι τους έτυχε να τους βρει μόνους η πανδημία επιδόθηκαν σε ανηλεές σκρολάρισμα και swiping με στόχο το ιδανικό ταίρι.

Στην περίπτωση που δεν σου πήγε και τόσο καλά το ψηφιακό σαφάρι, ίσως ήρθε η ώρα για επανεξέταση της στρατηγικής. Κάποιος μπορεί να πει ότι το πρόβλημα είναι η ποσότητα των match και όχι η ποιότητα. Έως ένα βαθμό αυτό μπορεί και να ισχύει, οι χυλόπιτες είναι μέσα στο παιχνίδι και δίνουν κι αυτές με τον τρόπο τους εμπειρία στην αναζήτηση μέσω της διαδικασίας του trial and error. Δυστυχώς δεν είναι πάντα έτσι και ο μεγάλος αριθμός αποτυχιών πολλές φορές σημαίνει ότι δεν είναι ποσότητας ή χρόνου που επενδύεις, ή σπαταλάς χωρίς αποτέλεσμα, στα dating apps.

 

 

Τα tips που παρουσιάζονται στις εκατέρωθεν gallery έχουν προκύψει από την ανάλυση των δεδομένων που έχουν δώσει τα αισθηματικά success stories του Hinge. Καλός ο αυτοσχεδιασμός και ο αυθορμητισμός, ειδικά στο λεκτικό ping-pong, αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί χρειάζεται ένα καλό χτίσιμο βιογραφικού. Το λέμε έτσι ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξεις το προφίλ σου στο Tinder δεν διαφέρει και πολύ από το πώς το φτιάχνεις στο LinkedIn.

 

 

Από την επιλογή της φωτογραφίας, μέχρι τα λίγα λόγια με τα οποία περιγράφεις τον εαυτό σου, είναι όλα τμήματα μιας στρατηγικής για να κάνεις πιο ενδιαφέρων κι ελκυστικό στην έναρξη της συζήτησης. Με το ίδιο ρυθμό που σκρολάρεις εσύ, σκρολάρει κι αυτή και αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις άπειρο χρόνο στη διάθεσή σου για να της κεντρίσεις το ενδιαφέρον και να την κάνεις να σταματήσει να ψάχνει. Το αντίθετο, έχεις ελάχιστα λεπτά στη διάθεσή σου, τα οποία πρέπει να ξεζουμίσεις μέχρι να φτάσεις στο πολυπόθητο πράσινο φως για κατ΄ιδίαν συνάντηση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved