Αυτό που η Rihanna βγαίνει τόσο σέξι στο Instagram πολύ μας αρέσει τελικά

Και γενικότερα όλες οι hotter than life, stars και inlfuencers. 

Η εποχή του digital θα έλεγα ότι βρίσκεται στο απόγειό της, μιας και τη μεγάλη της ευκαιρία aka πανδημία, νομίζω την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον. Πλέον, το Instagram και λοιπά social media, είναι ικανά να δημιουργούν trends και stars, μέσα σε μία νύχτα, και να επηρεάζουν έτσι, παγκόσμιες τάσεις και όχι μόνο.

Ένα από τα βασικά trends που μάλλον ήρθε για να μείνει, είναι και η επίδειξη των σωματικών προσόντων διάσημων και μη κυριών, με απώτερο σκοπό τη συγκέντρωση followers και φυσικά τη δημιουργία εντυπώσεων.

Πρώτη διδάξασα σε αυτό, είναι η αιώνια μούσα Rihanna, η οποία πόζαρε γυμνή στο Instagram πολύ πριν εσύ ανακαλύψεις τι είναι το story και το feed. Η αγαπημένη Riri λοιπόν, η οποία λίγες μέρες πριν έκλεισε τα 33, είναι το αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της εποχής: Ποζάρω όσο πιο σέξι γίνεται γιατί απλά μου αρέσει. Το εντυπωσιακό βέβαια που συμβαίνει, και οφείλεις να αναγνωρίσεις, είναι ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα likes και τα σχόλια της σέξι Rihanna, προέρχονται από γυναίκες.

Έχει επικρατήσει η άποψη ότι η ωραία και σέξι, γίνεται αντικείμενο σχολιασμού ή ακόμα και περιθωριοποίησης από τις υπόλοιπες γυναίκες, κάτι που τα τελευταία χρόνια μάλλον δεν ισχύει. Οι γυναίκες πλέον έχουν απελευθερωθεί, είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση, σίγουρες για τον εαυτό τους, και άρα καθόλου πρόθυμες να ασχοληθούν με τις υπόλοιπες γύρω τους, πόσο μάλλον να τις περιθωριοποιήσουν! Δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι όλο και περισσότερες γυναίκες θαυμάζουν η μία την άλλη, ακόμα και αν δεν έχουν να κερδίσουν απολύτως τίποτα.

 

 

Σε όλο αυτό βέβαια, έχετε βοηθήσει και εσείς τα αγόρια ενισχύοντας την πεποίθηση ότι οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους. Αφενός, αυτό δεν ισχύει, εκτός και αν δίνεις αφορμή στην καλή σου να είναι ανταγωνιστική με κάποια άλλη, και αφετέρου… έχεις παρατηρήσει πώς κορδώνεσαι κάθε φορά που γνωρίζεις καινούριο στην παρέα ο οποίος μπορεί να είναι κάπως ψηλός και κάπως ωραίος;

Εν ολίγοις, μία σύγχρονη γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της και ξέρει τι θέλει, αγαπάει και τις υπόλοιπες γυναίκες, είτε είναι σέξι, είτε πετυχημένες είτε έχουν ωραιότερο κορμί από το δικό της. Και ναι, στο Instagram προφανώς και ακολουθούμε όλες τις σέξι influencers που κυκλοφορούν! Είναι γνωστό αυτό!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved