Μήπως να σταματήσεις να φαντασιώνεσαι ερωτικές καταστάσεις στο ντους;

Μπορεί να σου βγει πιο ξινό από ότι περίμενες.

Όταν κάνουμε σεξ στο ντους πολλά ανεπιθύμητα πράγματα μπορεί να συμβούν, πράγματα που μετά σίγουρα θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο που δεν τα σταματήσαμε όταν έπρεπε. Οπότε πριν προλάβεις να το γλεντήσεις, σκέψου πως τελικά η ωραία φάση ανάμεσά σας, μπορεί να σας βγει κάτι παραπάνω από ξινή. 

Το σεξ στο ντους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μπορεί να ακούγεται ονειρικό αλλά στη πράξη μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο. Πρέπει να υπολογίσεις πολλούς παράγοντες και φυσικά πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός για να μην σπάσεις τίποτα γιατί εκεί μέσα γλιστράει.

 

 

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία από τις καλύτερες εμπειρίες που μπορείς να μοιραστείς με τη σύντροφό σου. Για αυτό, ας περάσουμε στο ζουμί: Εντοπίσαμε (ύστερα από επισταμένη έρευνα) τους τρόπους που θα σου εξασφαλίσουν ότι η συγκεκριμένη «υγρή» κατάσταση θα σου μείνει αξέχαστη για τους σωστούς λόγους.

Το σεξ ντους είναι ένα από αυτά τα πράγματα που ακούγονται υπέροχα στη θεωρία, αλλά είναι λίγο δύσκολο στην πράξη (δείτε επίσης: σεξ αυτοκινήτου). 

Μήπως το «Demolition Man» απεικόνιζε την μελλοντική σεξουαλική μας ζωή;

 

 

Γενικά αν κάνεις σεξ με τη σύντροφο σου στο ντους τότε θα πρέπει να περιμένεις πολλά πράγματα που μετά δεν θα σου αρέσουν. Επίσης είναι πολύ επικίνδυνο και για την δική της υγεία. Μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί ποτέ αλλά είναι γεγονός που το επιβεβαιώνει και η επιστήμη.

Το να μαζέψεις τον εραστή σου στη μπανιέρα μπορεί να είναι η επιτομή του ρομαντισμού στις ταινίες, αλλά το σαπούνι, το σαμπουάν και ειδικά το μαλακτικό μπορεί να κάνει το πάτωμα του ντους επιπλέον λείο. Εάν πρόκειται να καθαρίσετε μαζί, ξεπλύνετε καλά για να απαλλαγείτε από τυχόν υπολείμματα. Επίσης, το σαπούνι είναι ολισθηρό, αλλά δεν είναι λιπαντικό, οπότε θέλει μεγάλη προσοχή.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τους λόγους που δεν πρέπει να κάνουμε σεξ στο ντους:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved