«Γιατί εξαφανίστηκε μετά το σεξ; 4 σκέψεις για να σε βοηθήσω»

'Οταν το ghosting σου χτυπάει την πόρτα.

Ζούμε σε καιρούς δύσκολους και αποξενωμένους, οπότε και μόνο ότι μπόρεσες να κάνεις γνωριμία και κατ’ επέκταση σεξ, είναι αρκετό για να μας κάνει να ξεσπάσουμε σε ιαχές και χειροκροτήματα. Βέβαια εσύ αλλιώς τα υπολόγιζες, και αλλιώς σου τα έφερε η ζωή-μήπως αυτό δεν βιώνουμε όλοι άλλωστε;-. Το κορίτσι με το οποίο ήσουν ερωτευμένος και στο οποίο έδωσες ό, τι πολυτιμότερο είχες-το κορμί σου- έπειτα από τη μοιραία βραδιά… εξαφανίστηκε. Δεν απαντάει ούτε σε μηνύματα, ούτε σε τηλέφωνα, ούτε καν αλληλεπιδρά στα social media. Ξέρω τι σκέφτεσαι: Αφού το ghosting είναι κατά βάση αντρική συνήθεια, πώς την πάτησες σαν πρωτάρης. Κι όμως, μπορεί η εξαφάνιση να γίνεται συνήθως από τους άντρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μόνο δικό σας προνόμιο. Απλώς κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι διαφέρουν οι λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα θα εξαφανιστεί. Και στους έχω και παρακάτω, για να σου λύσω τυχόν απορίες.

Μήπως φταίει κάτι που είπες;

Και εννοώ κατά τη διάρκεια του σεξ. Η αλήθεια είναι ότι εσείς τα αγόρια παρασύρεστε καμία φορά από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας, ανοίγετε το στοματάκι σας και… όποιον πάρει ο χάρος! Όχι δεν σε κατηγορώ απλά κάνω υποθέσεις. Προσπάθησες να ανατρέξεις στις ατάκες που ξεστόμισες και να θυμηθείς αν είπες κάτι τραβηγμένο. Μήπως δεν της άρεσε; Μήπως την έφερε σε δύσκολη θέση; Κάτι που είναι εντελώς αθώο για σένα, πιθανότατα να μην είναι και για κάποιον άλλο. Και ξαναλέω, δεν έκανες εσύ κάτι λάθος. Απλά μάλλον δεν έχετε την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Ή του μέτρου. Ή και όλα μαζί.

Μήπως δεν της άρεσε γενικά;

Συμβαίνουν κι αυτά τι να κάνουμε; Όχι ότι δεν είσαι φοβερός στο σεξ και πολύ ερωτικός, αλλά να σου θυμίσω ότι υπάρχει και κάτι που λέγεται χημεία. Μήπως λοιπόν αυτή απουσίαζε; Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, κανένας δεν κρίνει από μία και μόνο φορά. Τουλάχιστον όχι από κάποια ηλικία και μετά. Μάλλον έπεσες σε περίπτωση ανυπόμονης και τελειομανούς. Τι να πω…

 

Μήπως -λέω μήπως- είχε ανοιχτούς λογαριασμούς;

Και δεν εννοώ να χρωστάει η κοπέλα, αλλά να έχει επαφές με τον πρώην της. Για σκέψου. Μήπως ανέφερε ότι είναι προσφάτως χωρισμένη; Μήπως μίλησε καθόλου για την τελευταία της σχέση που τη σημάδεψε; Μα τελοσπάντων γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν τα πρώτα ραντεβού. Για να βολιδοσκοπούμε την κατάσταση.

Μήπως ήθελε μόνο σεξ;

Σε σοκάρω το ξέρω, αλλά υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες για να προχωρήσουν με κάποιον θα πρέπει να τους αρέσει γενικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μία γυναίκα δεν μπορεί να θέλει μόνο σεξ και να το… διεκδικήσει. Πάρτο θετικά. Εφόσον δεν ήθελε σχέση, ή τουλάχιστον τίποτα παραπάνω, καλύτερα που δεν κράτησε επαφές. Είναι καιρός τώρα για έρωτες δίχως ανταπόκριση; Είναι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved