Xωρίσατε αλλά τη θέλεις πίσω; 5 βήματα για να το καταφέρεις

Τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι εσύ να το αποφασίσεις (καλό;)

Πανδημία, αβεβαιότητα, φόβος και μέσα σε όλα αυτά, το μενού για σένα έχει και χωρισμό. Δεν έχει σημασία ποιος έφταιξε ή αν ο χωρισμός συνέβη έπειτα από κοινή απόφαση. Σημασία αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι ότι εσύ τη θέλεις πίσω, το έχεις αποφασίσει, το έχεις σκεφτεί καλά, και είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα προκειμένου να την ξανακερδίσεις.

Εκτός και αν (ελπίζω πως όχι) έχεις άλλους σκοπούς.

 

 

Η αποστολή σου δεν είναι ούτε απλή, ούτε και εύκολη. Ίσως σου πάρει περισσότερο χρόνο από όσο υπολόγιζες και ίσως χρειαστεί και μεγαλύτερη προσπάθεια από αυτή που πίστευες. Αλλά ποιος νοιάζεται; Είσαι φτιαγμένος για τα δύσκολα -that’s my boy- και είσαι αποφασισμένος να πετύχεις το σκοπό σου. Για να το κάνεις όμως αυτό, χρειάζεσαι μέθοδο και ψυχραιμία. Και μπορεί για την ψυχραιμία να μην έχω να πω πολλά, μπορώ όμως να σου δώσω τα σωστά βήματα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία!

 

Βήμα πρώτο:

Για ένα σεβαστό διάστημα εξαφανίζεσαι από τη ζωή της. Ούτε τηλέφωνα, ούτε μηνύματα, ούτε καν reaction στα social media. Έτσι, της δίνεις χρόνο για να της λείψεις και καλώς εχόντων των πραγμάτων να σε αναζητήσει εκείνη. Που αν ακόμα σε θέλει, θα το κάνει. Οπότε στην προκειμένη η υπομονή είναι ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος.

Βήμα δεύτερο:

Το οποίο έρχεται σε συνάρτηση με το πρώτο. Το ότι δεν επικοινωνείς μαζί της, δεν σημαίνει ότι είσαι κλεισμένος στο δωμάτιό σου και κλαις. Και μπορεί οι συνθήκες να μην επιτρέπουν ξενύχτια και ποτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η καθημερινότητά σου θα πρέπει να είναι μίζερη. Βγες, κάνε γυμναστική, συνάντησε φίλους -σε εξωτερικούς πάντα χώρους- ανέβασε και κανένα story του τύπου πόσο ωραία περνάμε, και άστη να σε παρακολουθεί από τα social media. Ναι ξέρω, από μέσα σου χτυπιέσαι και φωνάζεις το όνομά της. Το θετικό είναι ότι… δεν το ξέρει!

Βήμα τρίτο:

Η στιγμή της επικοινωνίας θα πρέπει να είναι προσεκτική και σωστά σχεδιασμένη. Άσε τα μηνύματα «Σε σκέφτομαι» ή «Μου λείπεις». Αυτά για τις γυναίκες σημαίνουν «Θέλω σεξ» και όχι «Θέλω να είμαστε ξανά μαζί». Το μυστικό είναι να πάρεις τηλέφωνο. Να την ακούσεις, να σε ακούσει και τελοσπάντων να της δώσεις την ευκαιρία να σε ψυχολογήσει. Αν είσαι αποφασισμένος, πίστεψέ με δεν θα κολλήσεις καθόλου. Ζήτησε να τη δεις και αν δεις ότι διστάζει βγάλε τον ηθοποιό που κρύβεις καλά μέσα σου και ξεκίνα το δράμα. Πού θα πάει; Θα λυγίσει!

 

 

Βήμα τέταρτο:

Πριν τη συνάντηση όμως, θα πρέπει να έχεις σκεφτεί καλά, αν όντως θέλεις να είστε και πάλι μαζί, και αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις τη μεγάλη κουβέντα που πιθανότατα να μην σου είναι καθόλου ευχάριστη. Αν τελικά είσαι πρόθυμος να κάνεις αλλαγές, προκειμένου να υπάρξει επανασύνδεση, τότε δεν έχεις τίποτε άλλο να σκεφτείς, παρά μόνο πώς να την ξανακερδίσεις!

Να θυμάσαι…

Η σχέση σας δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια, αλλά είναι στο χέρι σας να γίνει καλύτερη!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved