Θα σε σοκάρω, αλλά φέτος η κοπέλα σου θέλει το πιο απλό δώρο του κόσμου

Είναι αυτές οι πιο οικονομικές σου γιορτές; Ναι είναι! 

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι δύσκολα, όπως δύσκολη ήταν και όλη η χρονιά, και μάλλον δύσκολη θα είναι και η επόμενη. Σίγουρα έχεις βαρεθεί να ακούς, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, και ότι έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και ότι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να επιστρέψουμε στην «κανονικότητα». Και αφού τα πάντα γύρω μας είναι μαύρα και απαισιόδοξα, όλοι μας έχουμε στραφεί σε αυτά που έχουμε προκειμένου να νιώσουμε χαρά και ευγνωμοσύνη. Έχουμε υγεία και ανθρώπους να μας αγαπούν. Αυτά είναι υπερ-αρκετά, ειδικά για μία χρονιά όπως το 2020. Διότι αγαπητέ μου, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε η συντροφικότητα, είναι σπουδαίο πράγμα. Και αν μέχρι πέρυσι, οι γιορτές σου φαίνονταν ένας γολγοθάς αναζήτησης του κατάλληλου δώρου για την καλή σου, φέτος τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και σίγουρα πιο… οικονομικά για σένα!

Μυαλό, αντίληψη και μάτια έχουμε-τουλάχιστον οι περισσότερες-οπότε αυτά που ζητάμε είναι απλά και εύκολα. Παρακάτω σου έχω έναν κατάλογο, που μάλλον θα σου φανεί χρήσιμος.

Το πρώτο και βασικό:

Θέλουμε την παρουσία σου, την αγάπη σου και τη θετική σου ενέργεια. Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από άσχημες ειδήσεις και αβεβαιότητα, θέλουμε να είσαι ο φάρος αισιοδοξίας μας (καλό;). Μην ξεχνάς, ότι εμείς τα κορίτσια είμαστε πολύ ευαίσθητα και ευάλωτα, και είμαστε ικανές να δακρύσουμε στη θέα ενός μπουμπουκιού που ανθίζει ή… ενός σπασμένου νυχιού! Λάβε υπόψη σου την ταραγμένη μας ψυχοσύνθεση και φέρσου μας αναλόγως.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια…

Φέτος θα σε διευκολύνουμε μιας και η γκάμα δώρων που έχεις να επιλέξεις είναι περιορισμένη. Σαφέστατα και ένα μικρό δωράκι είναι απαραίτητο, αλλά ειδικά γι’ αυτή τη χρονιά όλο και περισσότερες προτιμούν… κουζινικά αντί παπουτσιών και ρούχων. Θέλεις να την ισοπεδώσεις; Πάρτης φόρμες για μάφιν. Είσαι κιμπάρης; Ένα μίξερ θα της φέρει δάκρυα συγκίνησης στα μάτια. Θέλεις να γίνεις ο απόλυτος θεός της; Δώστης τη μυστική συνταγή της μαμάς σου για τέλεια μπισκότα με κανέλλα. Από εκεί και πέρα, αυτή θα δημιουργεί κι εσύ θα δοκιμάζεις. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

 

Για να γίνει και λίγο πιο ερωτικό το θέμα…

Είμαστε σε καθεστώς τηλεργασίας, που σημαίνει ότι όλη μέρα είμαστε πάνω από έναν υπολογιστή, σε καρέκλες αμφίβολης ποιότητας-κανείς δεν είχε προετοιμαστεί να δουλεύει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι- σκευρωμένοι, με αυχένα σε κακό χάλι, μέση σε ακόμα χειρότερο και μαύρους κύκλους λες και είμαστε άυπνοι κανά χρόνο. Σε έναν τέτοιο κακόμοιρο άνθρωπο, δεν αξίζει λίγη περιποίηση; Ναι καλά το κατάλαβες, ήρθε η ώρα να της κάνεις ένα υπέροχο, ερωτικό και χαλαρωτικό μασάζ. Βάλε την ανάλογη μουσική, άνοιξε και ένα μπουκάλι κρασί, και γίνε ο μάστερ των αισθήσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση να χαμηλώσετε τα κινητά σας. Τίποτα δεν θα πρέπει να χαλάσει τη… μαγική αυτή στιγμή!

Κάτι από τα παλιά:

Θυμάσαι που στα νιάτα μας, δεκαετία 2000 γράφαμε τα αγαπημένα μας τραγούδια σε κασέτες ή cd; Μπορεί πλέον αυτά να είναι εντελώς ξεπερασμένα, αλλά τα love songs ποτέ. Φτιάξτης λοιπόν ένα στικάκι με όλα αυτά τα τραγούδια που θα ήθελες να της αφιερώσεις ή τελοσπάντων στη θυμίζουν και στείλτο μαζί με ένα μία κάρτα, ένα λουλούδι, μία σοκολάτα ή ένα σουβλάκι σε περίπτωση που είναι μερακλού. Όσο ορθολογίστρια κι αν είναι, την κίνηση αυτή σίγουρα θα την εκτιμήσει.

Να θυμάσαι:

Αυτά είναι μόνο για φέτος. Ευελπιστούμε του χρόνου να έχουμε επανέλθει στις ζωές μας κι εσύ για ακόμη μία χρονιά να ψάχνεις στα μαγαζιά το τέλειο δώρο!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved