Έρευνα: Η μόνη τροφή που δεν πρέπει να καταναλώσεις πριν το σεξ

Είναι λαχταριστή αλλά άκρως αντισεξουαλική.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το σεξ έχει πολλές ομοιότητες με το φαγητό. Αρχικά καλύπτουν και τα δύο κάποια ανάγκη μας και κυρίως είναι απολαυστικά. Ιδιαίτερα για εκείνους που τιμάνε παραπάνω το φαγητό και ειδικά το κρέας θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι το σεξ και η όρεξη δεν μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται.

Δεν έχει να κάνει ότι μετά το φαγητό σε πιάνει υπνηλία ή ότι δυσκολεύεσαι να… κινηθείς, αλλά για κάποιο άλλο λόγο που θα συμφωνήσετε οι περισσότεροι.

 

 

Στο σεξ καλώς ή κακώς βρίσκονται δύο άτομα και όπως και να έχει αν δεν το βρίσκουν αμφότεροι απολαυστικό τότε δεν λειτουργεί σωστά. Και ο λόγος πολλές φορές είναι μια αγαπημένη τροφή των αντρών (και όχι μόνο) την οποία τυχαίνει να έχουν καταναλώσει μέσα στη μέρα η οποία όσο απολαυστική ήταν κατά την κατανάλωσή της, άλλο τόσο βασανιστική θα τους βγει στο κρεβάτι την ώρα της πράξης.

Ποια είναι αυτή; Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ ποια είναι η συγκεκριμένη τροφή καθώς και τον λόγο που αποδεικνύεται… αντισεξουαλική σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved