Τι δώρο θα πάρεις στο ταίρι σου τα Χριστούγεννα;

Το τέλειο δώρο ήταν πάντα κάτω από τη μύτη μας...

Φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλες τις σχέσεις. Κάποιοι βρέθηκαν απότομα σε απόσταση. Άλλοι βρέθηκαν απότομα κλειδωμένοι μαζί σπίτι. Και ας μην ξεχνάμε την πιο πονεμένη κατηγορία: ζεστές ευχές αλληλεγγύης για τα καλοκαιρινά ειδύλλια που διακόπηκαν λόγω καραντίνας, προτού γίνουν σοβαρά και χειμωνιάτικα. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις πάντως, τα Χριστούγεννα είναι η ευκαιρία σου να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι. Αποστολή σου; Να βρεις το τέλειο δώρο. Ευτυχώς για σένα, το βρήκαμε εμείς!

Τί είναι «τέλειο», αναρωτιέσαι; Τέλειο είναι το δώρο που είναι βαθιά προσωπικό, που μόνο εσείς οι δύο καταλαβαίνετε την αξία του. Τέλειο είναι το δώρο που είναι χρήσιμο και ρομαντικό ταυτόχρονα. Το  δώρο που είναι απρόοπτο, το δώρο που ξετυλίγει κανείς με ενθουσιασμό. Είναι το δώρο που πάντα ήθελε, χωρίς να το ξέρει!

Και σαν να μην ήταν ήδη δύσκολο αυτό το «κοκτέιλ», τα φετινά Χριστούγεννα μας καλούν να προσθέσουμε ακόμη ένα μαγικό υλικό. Μετά από 12 μήνες πανδημίας παγκοσμίως, έχει γίνει σαφές ότι το πιο πολύτιμο δώρο των Χριστουγέννων είναι ο χρόνος που περνάμε μαζί. Άρα το τέλειο δώρο είναι κάτι που συνδυάζει όλα αυτά τα υλικά σε ένα ισορροπημένο πακέτο.

Υπάρχει τέλειο; Φυσικά! Αυτά τα Χριστούγεννα, η τύχη είναι με το μέρος σου! Κι αυτό γιατί η αγαπημένη εταιρεία προφυλακτικών της Ελλάδας – καλά το σκέφτηκες, η Durex –  έχει ήδη σκεφτεί για σένα τα πιο πετυχημένα δώρα των Χριστουγέννων! Η νέα εκστρατεία της Durex ανοίγει με χιούμορ το δρόμο προς το ιδανικό δώρο, που θα μείνει αξέχαστο στο ταίρι σου. Γιατί ποιο δώρο είναι καλύτερο από το χρόνο που περνάμε μαζί; Φέτος τα Χριστούγεννα, χάρισε κάτι καλύτερο, χάρισε Durex! Με μία κίνηση έξυπνη και προσωπική, που σίγουρα θα ερωτευτεί το άλλο σου μισό!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved