Τι πρέπει να ξέρεις για το σεξ στην πισίνα

Δεν είναι κι η καλύτερη ιδέα όπως αποδεικνύει πρόσφατη έρευνα.

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς όποτε ακούμε την φράση «σεξ στην πισίνα», μας έρχεται στο μυαλό εκείνη η εμβληματική σκηνή από το Wild Things, που η Neve Campbell με την Denise Richards γνωρίζονται…κάπως καλύτερα. Αν δεν την θυμάσαι, επέτρεψε μας να σε βοηθήσουμε.

 

 

Το σεξ στην πισίνα δεν είναι ταμπού. Όσοι έχουν πισίνες στα σπίτια τους το κάνουν. Όλοι οι υπόλοιποι πιθανότατα τα έχουν κάνει στις πισίνες των ξενοδοχείων ή των apartments που νοικιάζουν στις διακοπάρες τους στην Σαντορίνη. Λίγο-πολύ, όλο και κάποια ιδέα σκαρφίζονται για να το καταφέρουν. Γνωρίζαμε πάντα ότι υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι, αλλά ποτέ δεν φανταζόμασταν το παρακάτω αίσχος.

Σύμφωνα με μία έρευνα του Πανεπιστημίου της Alberta, υπολογίζεται ότι μία πισίνα ξενοδοχείου περιέχει περίπου 20 γαλόνια ούρου. Αυτό σημαίνει πως, τυπικά, κάθε άγνωστος εκεί μέσα «αφήνει» περίπου 2 γαλόνια. Το καλύτερο της υπόθεσης είναι πως οι μικροοργανισμοί δεν παραμένουν μόνο μέσα στο νερό αλλά και στα τοιχώματα ή άλλα σημεία της πισίνας τα οποία σπανίως καθαρίζονται. Πόσο μάλλον σε κάτι ξενοδοχεία που τα βρίσκεις με 30 ευρώ την βραδιά.

Η πισίνα όμως δεν κρύβει κινδύνους μόνο των ούρων αλλά και των χημικών που αναλαμβάνουν τον καθαρισμό της. Το πιο γνωστό είναι οι χλωραμίνες που της δίνουν αυτή την ιδιαίτερη οσμή και που προκαλεί τσούξιμο στα μάτια. Στη συνέχεια, οι επιστήμονες αναγνώρισαν και άλλες ουσίες όπως το χλωριούχο κυάνιο αλλά και οι νιτροζαμίνες. Οι τελευταίες μάλιστα ευθύνονται για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης και μάλιστα έχει παρατηρηθεί σε όσους κολυμπούν χρόνια σε πισίνα.

Το να τα κατεβάσεις λοιπόν και να βγάλεις τα μάτια σου με την καλή σου, μπορεί να αποτελέσει καλή περίπτωση για αναμνήσεις αλλά σίγουρα όχι για την υγεία. Γιατί ναι, δεν είναι μόνο τα ούρα, υπάρχουν και χειρότερα.

Άστο μωρέ. Καλύτερα στην παραλία. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved