Πέντε λόγοι που σου έδωσε «Thank You, Next» - και με το δίκιο της

Αλήθεια φίλε μου, έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι πήγε στραβά σε όλα εκείνα τα ραντεβού που ενώ όλα έδειχναν παραμυθένια, τελικά δεν δόθηκε συνέχεια; Τι απέγιναν άραγε όλες εκείνες οι γυναίκες από το ένδοξο παρελθόν σου, που το σύντομο story σας δεν είχε τελικά το happy ending που προσδοκούσες; Στα παραπάνω αναπάντητα ερωτήματα έρχεται να ρίξει φως το «Thank you, next», η δημοφιλής community του Facebook που εξελίχθηκε σε trend. Πρόκειται για ένα ψηφιακό «κυτίο παραπόνων», στο οποίο γυναίκες και άντρες καταθέτουν τις πιο ευτράπελες dating ιστορίες της ζωής τους, παίρνοντας και από τους υπόλοιπους χρήστες ένα συμπονετικό «πατ πατ» στον ώμο.

Το TYN, λοιπόν, έρχεται τώρα στο προσκήνιο με τον πλέον απολαυστικό τρόπο, μέσα από τη νέα καμπάνια του DUO, «Happy Endings», που μετατρέπει σε βίντεο τα πλέον επικά stories που αναρτώνται στην πλατφόρμα, με σκοπό να μας κάνει να γελάσουμε αλλά κυρίως, να πάρουμε μερικά πολύτιμα μαθήματα σε ό,τι αφορά στον έρωτα και δη, το σεξ!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που τα βράδια δεν μπορείς να κλείσεις μάτι, σκεπτόμενος τι μπορεί να πήγε στραβά με τη Στέλλα, τη Μαρία, τη Γιώτα, την Κατερίνα, παρακάτω έχω συγκεντρώσει τους επικρατέστερους λόγους για τους οποίους αντί για happy ending, η ιστορία σας είχε ένα φινάλε που… θα ζήλευε μέχρι και ο Χίτσκοκ.

#1 Δεν είχες προφυλακτικό στο σπίτι

Μετά από ένα πολλά υποσχόμενο φλερτ, τέσσερα ραντεβού και ατελείωτες ώρες texting, η Στέλλα θα ερχόταν στο σπίτι σου. Το μεσημέρι έκανες μία καλή γενική σε όλους τους χώρους, έκρυψες το καλάθι με τα άπλυτα, τα video games, έφτιαξες τορτίγιες, έβαλες ένα μπουκάλι κρασί στο ψυγείο και ήσουν πιο έτοιμος από ποτέ να την υποδεχτείς. Ωστόσο, υπήρχε μία μικρή λεπτομέρεια που είχες ξεχάσει. Τη θυμήθηκες, βέβαια, την κρίσιμη στιγμή που ήσασταν ήδη γυμνοί, μόλις άνοιξες το συρτάρι του κομοδίνου, ανακαλύπτοντας πως το κουτί με τα προφυλακτικά ήταν άδειο. Ναι, μπορεί να ακολούθησε μία άβολη σιωπή, όμως σκέψου ότι μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Όπως συνέβη και στον γνωστό-άγνωστο φίλο από το ΤΥΝ, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε μία παρόμοια ιστορία και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το νέο -και ομολογουμένως απολαυστικό- βίντεο του DUO για τα happy endings στο σεξ, που θέλουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά στο YouTube!

Διότι, όπως αποδείχθηκε, ο Γιάννης δεν γνώριζε ότι για να φτάσει κάποιος στο απόλυτο happy ending, δεν αρκεί μόνο να έρθει σε οργασμό, αλλά χρειάζεται να συνδυάσει την απόλαυση με την ασφάλεια και την προστασία που του παρέχει ένα προφυλακτικό. Και πίστεψέ με, τα δύο αυτά στοιχεία μπορούν πράγματι να διασφαλίσουν ότι το επικό βράδυ που πέρασες με το date σου, δεν θα επισκιαστεί από τις έγνοιες και τους προβληματισμούς που μπορεί να προκύψουν την επόμενη ημέρα. Για να κλείσει, λοιπόν, η βραδιά σας με το happy ending που πραγματικά της αξίζει, να ξέρεις πως το προφυλακτικό είναι μία σημαντική λεπτομέρεια που θα σε βγάλει από την άβολη θέση και δη, με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

 

#2 Μπέρδεψες το όνομά της

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διεκδικήσεις μία γυναίκα και ένας άκρως αποτελεσματικός για να τη διώξεις μακριά σου. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να... στραμπουλήξεις κατά λάθος τη γλώσσα σου, αποκαλώντας τη με ένα άλλο γυναικείο όνομα, λίγα λεπτά αφότου ξυπνήσατε. Το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πως ενώ για κάποιες γυναίκες αποτελεί ξεκάθαρα TYN με συνοπτικές διαδικασίες, για κάποιες άλλες είναι ένα τυχαίο περιστατικό που το περνάνε στα ψιλά γράμματα. Σε κάθε περίπτωση και ειδικότερα όσο λιγότερο γνωρίζεις την άλλη, τόσο πιο awkward είναι η στιγμή και για τους δύο. Ό,τι και αν ειπωθεί μετά, απλώς θα γίνει πιο άβολο. Εάν είσαι αρκετά τολμηρός και θες να τα «παίξεις» όλα για όλα, επιδιώκοντας το απόλυτο happy ending, μπορείς να τα μπαλώσεις -κάπως- εξηγώντας πως η Γιώτα που ανέφερες προηγουμένως, είναι η γυναίκα του διαχειριστή και πρέπει να της πας ASAP τα κοινόχρηστα. Βάλε κάτι πάνω σου, πήγαινε μέχρι το πλησιέστερο καφέ, γύρνα με δύο ζεστούς καπουτσίνο και ας ελπίσουμε πως μέχρι να επιστρέψεις, θα το έχει ξεχάσει.

 

duo8

 

#3 Της μίλησες για γάμους και παιδιά

Για σένα που εν έτει 2020 ψάχνεις αποκλειστικά μία γυναίκα να γίνει η μητέρα των παιδιών σου και δεν διστάζεις να το πεις από το πρώτο ραντεβού, κάνε ένα σκρολάρισμα στο γκρουπ «Thank you, next» γιατί η περίπτωσή σου είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη αναρτηθεί. Αρχικά, οφείλω να σε ενημερώσει πως εσύ και το υπόλοιπο συνάφι των potential daddies, είναι ο λόγος που καμία σύγχρονη γυναίκα -από όσες γνωρίζω τουλάχιστον- δεν περιμένει από τον άλλο να έχει μαζί του προφυλακτικό, για αυτό κουβαλάει πάντα και παντού ένα DUO στο πορτοφόλι της, και όχι άδικα. Σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που θέλουν και τελικά επιλέγουν συνειδητά να αφοσιωθούν στη μητρότητα και τη φροντίδα της οικογένειας, όμως καμία γυναίκα δεν σε βλέπει από την πρώτη, δεύτερη, τρίτη σας συνάντηση, ως τον μελλοντικό πατέρα των παιδιών της, τον άντρα που για εκείνον θα απαρνηθεί πτυχία, μεταπτυχιακά, καριέρα και ανεξαρτησία για να του σιδερώνει τα πουκάμισα. Σε κάθε περίπτωση, εάν υπάρχει κάποια υποψήφια που της αποκάλυψες τα σχέδιά σου και δεν σου έδωσε την ίδια στιγμή ΤΥΝ, πολύ πιθανό να είναι όντως η γυναίκα που ψάχνεις και μαζί να ζήσετε ένα happy ending που θα καταλήγει -γιατί όχι- ακόμη και στα σκαλιά της εκκλησίας.

#4 Τo επόμενο πρωί έγινες «καπνός»

Καταλαβαίνω πως κάποιες φορές δεν πρέπει να πιέζουμε τις καταστάσεις, ειδικά όταν βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια μίας σχέσης, αυτό όμως φίλε μου δεν δικαιολογεί επαρκώς την εξαφάνισή σου το αμέσως επόμενο πρωί μετά το ραντεβού σας και την εμφάνισή σου μία εβδομάδα μετά, περασμένες 23.00 με το μήνυμα: «Πού είσαι;». Το σωστό happy ending για ένα πετυχημένο date, δεν εξαρτάται μόνο από την «κορύφωση» και την απόλαυση της σεξουαλικής επαφής, αλλά από το γεγονός πως 24 ώρες μετά, δεν θες να αναρωτιέσαι αν ήταν λάθος ή σωστό που… ξαπλώσατε στο ίδιο κρεβάτι. Ακριβώς για αυτό, αντί να εξαφανιστείς από προσώπου γης, προκαλώντας της άγχος, καλύτερα να στείλεις ένα λακωνικό μήνυμα που θα εξηγεί πόσο ωραία πέρασες μαζί της και πόσο θα χαρείς να το επαναλάβετε, ενώ συγχρόνως θα κάνεις πιο ξεκάθαρες τις προθέσεις σου, οποίες και αν είναι αυτές. Με ένα ξεκάθαρο μήνυμα και την απόλυτη ασφάλεια που σου παρέχουν τα προφυλακτικά DUO, θα γλιτώσεις από βέβαιο ΤΥΝ και καμία «δεύτερη» σκέψη ή έγνοια, δεν θα σαμποτάρει το ενδεχόμενο μίας επόμενης συνάντησης.

 

duo9

 

#5 Το «έπαιξες» υπερβολικά έξυπνος

Οι γυναίκες μπορεί να λατρεύουν τους έξυπνους, ενημερωμένους και πνευματώδεις άντρες, όμως διαθέτουν και ένα ενσωματωμένο... ραντάρ, το οποίο τις προειδοποιεί κάθε φορά που κάποιος παρουσιάζει όλα τα παραπάνω με αφηγηματικές «σάλτσες», ώστε να φεύγουν τρέχοντας μακριά του. Ακόμη και αν η κοπέλα που έχεις απέναντί σου, θεωρείς πως είναι out of your league και θες πάση θυσία να την εντυπωσιάσεις, μπορείς να το καταφέρεις εκφράζοντας το αμέριστο ενδιαφέρον σου για εκείνη, κάνοντας ερωτήσεις και όχι ψάχνοντας αφορμές για να «στολίσεις» τον εαυτό σου. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως εκτός από την ευφυΐα, το μυστήριο είναι ένα ακόμη ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που διεγείρει και γοητεύει μία γυναίκα. Μήπως ήρθε, λοιπόν, ο καιρός να αλλάξεις τακτική και να κερδίσεις ένα happy ending και μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά της;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved